Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Παιδεύτηκε, αλλά προκρίθηκε η Τότεναμ!!

Με δύο γκολ του Έρικσεν, η Τότεναμ απέσπασε ισοπαλία (2-2) στο «Μπράμαλ Λέιν» από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, πάει στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Παιδεύτηκε, αλλά προκρίθηκε η Τότεναμ
Η Τότεναμ ευτύχησε να προηγηθεί με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρίστιαν Έρικσεν στο 28ο λεπτό με τους Λονδρέζους να κρατούν πλέον την πρόκριση στα χέρια του. Μια πρόκριση που δεν θα είχε γίνει θρίλερ, αν ο Χάρι Κέιν, δεν έχανε σωρεία ευκαιριών στο δεύτερο μέρος.

Ο Άνταμς Τσε, που μπήκε στη θέση του Κάμπελ Ράις στο 74΄ έφερε τα πάνω κάτω, μιας και τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, μετά από σέντρα του Φλιν πλάσαρε τον Βορμ για το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Μέρφι ο ίδιος παίκτης, σούταρε, η μπάλα βρήκε σε κάποιο σώμα κι έγινε το 2-1 για τις «λεπίδες» που οδηγούσαν με αυτό το σκορ, το ματς σε παράταση.

Όμως ο Κρίστιαν Έρικσεν κράτησε την τελευταία λέξη, αφού με ωραίο σουτ, μετά από πάσα του Χάρι Κέιν, έκανε το 2-2 στο 87ο λεπτό και χάρισε την πρόκριση στην Τότεναμ, για τον τελικό του Λιγκ Καπ.

Οι συνθέσεις:

Σέφιλιντ Γιουν.: Χάουαρντ, Χάρις, Φλιν, Ντόιλ (65’ Ριντ),Μέρφι, Σκούγκαλ, Μπάσαμ, Μακ Νάλτι, ΜακΙβελι, Μπάξτερ, Κάμπελ-Ράις(74’ Άνταμς Τσε)

Τότεναμ: Βορμ, Γουόκερ, Ντάιερ, Φερτόνχεν, Ντέιβις, Μέισον (90' Ρόουζ), Σταμπουλί, Λαμέλα (74’ Τάουνσεντ), Ντεμπελέ (66’ Παουλίνιο), Έρικσεν, Κέιν *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: