Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Από τον Κόστα στον... Μπάρτον!!

Ο Ντιέγκο Κόστα... ξέφυγε και πυροδότησε συζητήσεις για το ποιος είναι ο πιο «βρώμικος» παίκτης στην Ευρώπη. Στη λίστα και ο... Μπάρτον!
Ποδοσφαιριστές σε... κρίση και ο Ντιέγκο Κόστα με τη συμπεριφορά του στο  ματς με τη Λίβερπουλ μπήκε στη λίστα με τους πιο «βρώμικους» παίκτες στην Ευρώπη! Ο φορ της Τσέλσι πάτησε δυο παίκτες, πλακώθηκε με τρεις των «κόκκινων», ωστόσο... κατόρθωσε να «δραπετεύσει» από το γήπεδο χωρίς να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα! Οι ενέργειες του Κόστα πυροδότησαν μια τεράστια κουβέντα στα Social Media και όλοι αναρωτιούνται αν είναι πιο... βίαιος από τον Λουίς Σουάρες! Παρακάτω σας παρουσιάζουμε σκληρούς παίκτες, «θεατρίνους», ποδοσφαιριστές με... ανησυχητική συμπεριφορά και τον... Μπάρτον!
Ντιέγκο Κόστα
Ο Ισπανός μετά το απίστευτο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει χάσει το ρυθμό του και μαζί με κούραση και μικροτραυματισμούς τον έχουν βγάλει εκτός τροχιάς. Χθες... ξέφυγε, με τους οπαδούς της Τσέλσι να τον αποθεώνουν «Diego, Diego». Πάτησε τον Τσαν, τον Σκρτελ χώθηκε και σε Τζέραρντ, με την χθεσινή εικόνα να τον βάζει στη λίστα με τους «βίαιους». Στο φετινό πρωτάθλημα μετρά ήδη 7 κίτρινες κάρτες, για έναν αμυντικό δεν είναι... θλιβερό ρεκόρ, αλλά για έναν φορ είναι συγκλονιστικό!


Πέπε και Ράμος!
Με διαφορά το πιο... σκληρό αμυντικό δίδυμο στον Πλανήτη! Ο Πέπε έχει προκαλέσει πολλές φορές με τη συμπεριφορά του στο γήπεδο, κανείς δεν ξεχάσει τις κλωτσιές στον Κασκέρο, το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Ντούντα και το πάτημα στο χέρι του Μέσι στο Κλάσικο του 2012. Ο Ράμος δεν είναι βίαιος, δεν είναι ο παίκτης που θα παίξει «βρώμικα», ωστόσο οι 19 κόκκινες κάρτες μαρτυρούν το πόσο σκληρός είναι. Σκεφτείτε πως Κιν και Βιεϊρά μαζί είχαν λιγότερες κόκκινες (15).



Λουίς Σουάρες
Ο Λουίς Σουάρες είναι... κατηγορία μόνος του!  Ο Ουρουγουανός ξέφυγε από τα βίαια μαρκαρίσματα του και οι επιθέσεις του με τα δόντια χαρακτηρίσθηκαν επικίνδυνες. Ο Ιβάνοβιτς, ο Κιελίνι και ο Οτμάν Μπακάλ ξέρουν καλά τι μπορεί να κάνει ο Σουάρες! Ο ίδιος πάντως δείχνει να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και στη Μπαρτσελόνα δείχνει ήρεμος!


Σέρχιο Μπουσκέτς
Στη Μπαρτσελόνα πάντως υπάρχει ένας πιο... κακός παίκτης και δεν είναι άλλος από τον Σέρχιο Μπουσκέτς. Κλωτσιές σε καλάμια αντιπάλων, θεατρινίστικη συμπεριφορά, νεύρα, ενώ κανείς δεν ξεχνά το πάτημα στο κεφάλι του Πέπε. Ο Μαρσέλο ακόμα δεν ξεχνά πως τον είχε αποκαλέσει... «μαϊμού».




Τζόι Μπάρτον
Αν δυσκολεύεστε για το ποιος είναι ο πιο «βρώμικος» παίκτης, σας δίνουμε την ευκαιρία να ψηφίσετε τον Τζόι Μπάρτον. Δολοφονικά μαρκαρίσματα, ξύλο στο ματς, «γαλλικά», χειρονομίες, μπουνιές, καρατιές. Ενας... μαχητής όχι του ρινγκ, αλλά του αγωνιστικού χώρου. Τρέλανε τον... Ιμπρα και γύρισε στην Πρέμιερ Λιγκ να συνεχίσει το... σκληρό του έργο!


 


*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: