Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Πετράκης: «Αποκλειστήκαμε άδικα»

Άδικο θεωρεί τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα απ’ τον ΑΟ Χανιά ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος σχολίασε την ικανοποίησή του για τους νεαρούς παίκτες που είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει στο Κύπελλο.

Πετράκης: «Αποκλειστήκαμε άδικα»

Ο τεχνικός του συλλόγου των Ιωαννίνων χαρακτήρισε άδικη την ήττα, τονίζοντας πως οι Χανιώτες δεν είχαν ουσιαστική ευκαιρία για γκολ.
Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Είχαμε φτάσει σ' ένα καλό σημείο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που υποστήριξαν την προσπάθεια και μας έφτασαν ως εδώ. Στηριχτήκαμε σε παιδιά χωρίς χρόνο συμμετοχής. Καταφέραμε και αφήσαμε στην προηγούμενη φάση έξω τον ΠΑΟΚ με τα ίδια παιδιά που είχαν λίγες συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ.

Οι ίδιοι δημιούργησαν σήμερα τις προϋποθέσεις πρόκρισης. Ελέγχαμε το ματς, προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Για μένα σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Κρητικού. Δεν δημιούργησε προϋποθέσεις για ευκαιρία ο αντίπαλος. Φάγαμε δύο γκολ από ένα δυνατό μας σημείο, που είναι τα στημένα.

Αυτοί που είχαν τις καθαρές ευκαιρίες στο παιχνίδι ήμασταν εμείς. Στα πέναλτι είναι η στιγμή που ο αντίπαλος φάνηκε πιο έτοιμος και πήρε την πρόκριση. Η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη, όχι μόνο γιατί μπορούσαμε να πάμε πιο κάτω στο θεσμό, αλλά δώσαμε χρόνο και σε παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ
».

Για τον ένα χρόνο που έκλεισε στον πάγκο του ΠΑΣ: «Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Την αποτίμηση θα την κάνετε εσείς και δεν είναι δική μου δουλειά. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βρει το δρόμο της η ομάδα για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν χάθηκε ένας στόχος: «Μέχρι εδώ που φτάσαμε με παιδιά που έπαιζαν πρώτη χρονιά Α' Εθνική, ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία και άδικο που δεν περάσαμε. Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Αυτή είναι η ομορφιά του και αφήνουμε παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα.

Εμείς θέλαμε να πάμε και πιο ψηλά στον θεσμό, αλλά μην ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι που στηριχτήκαμε σ' αυτά τα παιδιά. Άδικα αποκλειστήκαμε και γι' αυτό έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες. Από την αρχή βασικός στόχος είναι η παραμονή στη Σούπερ Λιγκ και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πετύχουμε
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: