Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Βεργώνης: «Χρειαζόμαστε άλλον ένα βαθμό» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μέσος της Βέροιας, Αλέξανδρος Βεργώνης και μίλησε για το χθεσινό θρίαμβο της ομάδας του επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ακόμη μίλησε για τον πιθανό ερχομό των Ζήση Βρύζα και Βλάνταν Ίβιτς στην «βασίλισσα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δύο «πρόσωπα» της Βέροιας μέσα στη σεζόν: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε τις καλές εντυπώσεις που είχαμε στο πρώτο μισό της σεζόν. Η ομάδα έκανε μια μεγάλη κοιλιά το δίμηνο Ιανουάριο-Φεβρουάριο, όμως σιγά σιγά επανερχόμαστε στις εμφανίσεις του πρώτου γύρου και αυτό μας ικανοποιεί».

Για το αν ήταν εύκολη η επικράτηση επί του Αστέρα: «Όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι ναι, αλλά πριν το παιχνίδι κανείς δεν φανταζόταν να είχε μια τέτοια εξέλιξη. Παίζαμε με τον Αστέρα Τρίπολης μια ομάδα που έχει δείξει πόσο καλή και σταθερή είναι. Αλλωστε με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, επέστρεψε από το 2-0 και πήρε την ισοπαλία. Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα και αυτό φαίνεται από τις πορείες του τα τελευταία χρόνια στα πλέι οφ».

Για το αν εξασφάλισε η Βέροια την παραμονή της: «Όχι ακόμα. Βέβαια έχουμε την επόμενη βδομάδα το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου που θα πάρουμε τους 3 βαθμούς, όμως θεωρώ πως χρειαζόμαστε ακόμα έναν στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια».

Για την επικείμενη άφιξη των Ζήση Βρύζα και Βλάνταν Ιβιτς: «Εμείς δεν τον έχουμε δει. Από τα μέσα ενημέρωσης ξέρουμε ότι έχει μιλήσει με τον πρόεδρο. Εμάς η δουλειά μας είναι άλλη. Για τον Βρύζα εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτε περισσότερο, τα λέει όλα η πορεία του ως ποδοσφαιριστής και ως τεχνικός διευθυντής. Και για τον Ιβιτς έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια. Ας μην προτρέχουμε, ας κλέισουν πρώτα οι συμφωνιές και μετά βλέπουμε».

Ακούστε όσα είπε ο Αλέξανδρος Βεργώνης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: