Τρίτη 21 Απριλίου 2015

«Δεν κάναμε χάρη στον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και Κώστας Μαρματάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» μέσα στον κόμμα και την φετινή πορεία της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν έρχεται στη Τούμπα:
«Ανεβαίνω συχνά στην Θεσσαλονίκη και είχα ανεβεί και στο 1-2 με τον Παναθηναϊκό. Εκεί είχαμε πάει με τον κ. Τσακαλώτο και χαριτολογώντας μετά την ήττα τον κατηγορήσαμε πως έφταιγε αυτός. Ο κ. Τσακαλώτος είχε μεταφέρει και το μότο του Γκαρσία στην τηλεόραση, «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθεί» ως μότο του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, παλαιότερα είχε παραγγείλει από μια φανέλα του Γκαρσία για την γυναίκα και τα παιδιά του ενώ έδινε και στον κόσμο».
Για το αν πηγαίνουν στις κερκίδες των επισήμων:
«Ποτέ δεν πηγαίνουμε στους επίσημους. Πηγαίνω στην «4» ή στην Θύρα «5». Εμείς είμαστε απλός κόσμος και δεν γίνεται να πηγαίνουμε στους επίσημους. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Απλοί άνθρωποι και δεν θέλουμε να μπλέκουμε με παράγοντες. Δίνουμε μια μάχη στο κόμμα για να μην εμφανιστούν τα φαινόμενα που εμφανίστηκαν με άλλες κυβερνήσεις. Μαζί με το κυβερνητικό έργο πρέπει να φρενάρουμε και άλλες καταστάσεις».
Για τους ΠΑΟΚτσήδες στην Κεντρική Επιτροπή:
«Στην κεντρική επιτροπή αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα υπάρχουν πάρα πολλοί ΠΑΟΚτσήδες. Μέσα σε αυτούς είναι ο Γάκης των Δωδεκανήσων αλλά και ο Μαντάς, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδα που είναι από τα Γιάννινα. Υπάρχει πολύ άλλος κόσμος. Η μεγάλη πλειοψηφία των Βορειοελλαδιτών είναι κυρίως υποστηρικτές του ΠΑΟΚ».
Για όσους κατηγορούν την κυβέρνηση πως έκανα χάρη στον ΠΑΟΚ:
«Δεν ισχύει αυτό. Πήγαμε με το δίκιο και δεν κάναμε ποτέ κάτι χατιρικό. Αυτό που κάναμε ήταν το δίκαιο και αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ όπως κάθε άλλη επιχείρηση. Ξέρουμε τι έκαναν άλλες ΠΑΕ και τι νόμους χρησιμοποίησαν για να γλιτώσουν τα χρέη. Εμείς δεν κάναμε κάτι ξεχωριστό για τον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν κάνουμε τους «ΠΑΟΚάρχες». Είναι υπέρ του ΠΑΟΚ πως αποφάσισε η διοίκηση του να ακολουθήσει μια πολιτική και να πληρώσει».
Για τον ΠΑΟΚ φέτος:
« Είναι μια… πίκρα φέτος η ομάδα. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα στα πλέι – οφ. Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα χρημάτων αλλά κοινής λογικής. Πρέπει να ακούνε καμιά φορά και τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα».
 Για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ:
« Έχω δύο κόρες και η μία μου είπε πως δεν γίνεται να πανηγυρίζουμε για χάντμπολ και βόλεϊ και απάντησε η άλλη πως πρέπει να πανηγυρίζουμε όπου υπάρχει «Δικέφαλος». Βέβαια, δεν πρέπει να υποτιμούμε το βόλει η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη και ελπίζω να έρθει και το νταμπλ».
Για τα χρέη του ΠΑΟΚ:
«Αυτές τις μέρες οριστικοποιήθηκε ο τρόπος πληρωμής και άρχισε η διαδικασία. Πλέον, υπάρχει τρόπος να πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Ήταν ένα δίκαιο αίτημα και όποια επιχείρηση θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει την ρύθμιση. Αν πούμε ψέματα το μόνο σίγουρο είναι πως θα το βρούμε μπροστά μας».
Για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης:
«Αυτό που μου έχει πει εμένα ο νέος γραμματέας, επαγγελματικού αθλητισμού, όπως και ο κ. Κοντονής είναι πως έχουν αντιληφθεί της σοβαρότατης δουλειάς που έχουν κάνει οι δικαστές και φάνηκε πως οι συγκεκριμένοι δικαστές είναι αποφασισμένοι. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ότι μπορεί να τους διευκολύνει. Θεωρώ πως θα προχωρήσει καλά η ιστορία και ο Κοντονής έχει δηλώσει πως δεν θα κάνει πίσω ούτε και με το αυτοδιοίκητο. Αν κάνουμε σαν τους άλλους θα πέσουμε σε τρεις μήνες. Πρέπει ότι λέμε να το υλοποιούμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρεθεί καθαρός και πάνω από αυτή την βρωμιά. Κάθε ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, θέλει να είναι καθαρό το άθλημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: