Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τουρκικά σενάρια για ΠΑΟΚ και Εμρέ!!

Παρελθόν από την Φενερμπαχτσέ αναμένεται να γίνει από το προσεχές καλοκαίρι ο Εμρέ, ο οποίος σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Θύμα της πολιτικής της Φενερμπαχτσέ για ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της αναμένεται να πέσει ο Εμρέ Μπελόζογλου. Ο 34χρονος βιρτουόζος μέσος με την πολυετή θητεία σε μεγάλες ομάδες όπως οι Ίντερ και Νιουκάστλ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και όπως φαίνεται ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο τούρκος διεθνής έχει δεχθεί πρόταση από ελληνικό σύλλογο, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα χνάρια ενός άλλου πρώην ποδοσφαιριστή της Φενέρ, του Τουμέρ Μετίν, ο οποίος έκανε το δρομολόγιο Τουρκία – Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας, όπου και αγαπήθηκε πολύ.

Με δεδομένο, μάλιστα, πως το κασέ του Εμρέ εξακολουθεί να είναι αρκετά υψηλό, πιθανολογείται πως η πρόταση που έχει δεχθεί προέρχεται από τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Οι… «ανοιχτές πόρτες», μάλιστα, που διατηρεί ο Δικέφαλος με την Φενερμπαχτσέ από την εποχή που ο Στοχ μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη, φουντώνουν τα σενάρια πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω από την πρόταση στον Εμρέ, αν και τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: