Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πρόστιμο σε Γιακουμή για το κρούσμα ντόπινγκ!!

Με βαρύ πρόστιμο τιμωρήθηκε ήδη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αστέριος Γιακουμής ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία. Τόσο ο τερματοφύλακας όσο και η ομάδα κλήθηκαν σε απολογία από τη Superleague.

Πρόστιμο σε Γιακουμή για το κρούσμα ντόπινγκ
Θετικός στην ουσία μεθυλεξαναμίνη βρέθηκε μετά την εξέταση και των δύο δειγμάτων ο Αστέριος Γιακουμής, του οποίου η τιμωρία αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες με βάση τους νόμους αντί-ντόπινγκ.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ήδη έχει προχωρήσει σε τιμωρία του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας που προβλέπει κάτι τέτοιο στις περιπτώσεις που μέλος της χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε σκεύασμα χωρίς να την ενημερώσει.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα ο Γιακουμής έκανε λήψη συμπληρώματος το οποίο πωλείται νόμιμα στο εμπόριο, ενώ έχει υποστηριχθεί και το σενάριο που θέλει την απαγορευμένη ουσία να μην αναφέρεται καν στα συστατικά του. Μάλιστα, πρόσφατα ακόμη και η UEFA με ανακοίνωσή της είχε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές να αποφεύγουν άγνωστα σκευάσματα γιατί σε αυτά υπάρχει ο κίνδυνος να μην αναγράφεται η μεθυλεξαναμίνη...

Ακόμη κι έτσι και παρά το γεγονός πως όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον τερματοφύλακα του «Δικεφάλου του Βορρά» κάνουν λόγο για εξαιρετικό χαρακτήρα, η ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη σε ό,τι αφορά τα συμπληρώματα διατροφής καθώς χορηγεί αποκλειστικά μόνο ορισμένα τα οποία και είναι απολύτως ελεγχόμενα ώστε να αποφεύγονται τέτοια προβλήματα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: