Τρίτη 21 Απριλίου 2015

«Όλα μπορούν να γίνουν»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Μάκης Κατσαβάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για την μάχη της ανόδου στη Γ’ εθνική αλλά και για τα πλέι – οφ της Β’ εθνικής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το καμπ στο οποίο συμμετέχει:
«Ξεκινήσαμε μια σειρά από καμπ, αρχίσαμε από τον Βόλο και υπήρχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια διήμερη εκδήλωση με πολλές ώρες στο γήπεδο αλλά και κοινωνικό σκοπό. Θέλαμε να μεταφέρουμε την εμπειρία μας και κάποια χρήματα μεταφέρονται για καλό σκοπό. Το καμπ είναι για παιδιά 10 – 20 ετών. Εμείς μεταφέραμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία μας και ότι άλλο μπορούσαμε. Θα γίνει το καμπ και σε άλλες πόλεις και όλα αυτά τα διήμερα θα δώσουμε τις κατευθύνσεις μας στα παιδιά».
Για το Πανσερραϊκός – Καβάλα:
«Είχα την δυνατότητα να δω το πρώτο ματς και κατάλαβα πως και οι δύο ομάδες είναι καλές. Πλέον, μετράει και το κομμάτι της κόπωσης και ο Πανσερραϊκός με τον Άρη δεν ήταν καλός. Μετά παίζει ο Άρης με την Καβάλα και όλα μπορούν να γίνουν. Θέλει προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει στραβοπάτημα και με τις άλλες ομάδες».
Για τα πλέι – οφ της Β’ εθνικής:
«Ο Ηρακλής απέδειξε πως έχει μια σοβαρότητα και ωριμότητα να διατηρήσει το προβάδισμα του. Έχει ένα ωραίο επιτελείο και δεν πρέπει να κάνει το λάθος του Ολυμπιακού Βόλου. Οι άλλες ομάδες είναι καλές, δεν θα έχουν άγχος και πρέπει να υπάρξει προσοχή. Ο Παπαδόπουλος έχει διαχειριστεί πολύ καλά το ρόστερ και έχει πολλά ετοιμοπόλεμα παιδιά. Ο Νίκος πιστεύω πως μπορεί να χτίσει έναν Ηρακλή με βάση τις προσδοκίες του κόσμου. Η διαχείριση των πλέι – οφ είναι πολύ σημαντική και θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα πρώτα δύο παιχνίδια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: