Τρίτη 21 Απριλίου 2015

«Απίστευτος παλμός»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για την πρόκριση του «Δικεφάλου» στον τελικό του πρωταθλήματος μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:
«Ο μόνος που με προετοίμασε για αυτό ήταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και περίμενε να είναι γεμάτο το γήπεδο. Αυτό που έγινε ήταν καταπληκτικό και δεν ήταν μόνο η παρουσία του κόσμου αλλά και το τι έδωσε αυτή η παρουσία στους αθλητές. Φυσικά έχει τις ικανότητες η ομάδα αλλά τον πήρε και ο κόσμος αγκαλιά και τον ανέβασε. Ο Κουρνέτας έπαιξε σαν έφηβος, ο Ερνάντες πρέπει να έκανε στην αρχή έξι ατομικά μπλοκ, ο Παντακίδης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και άλλαξαν τα πάντα. Πραγματικά ο παλμός ήταν απίστευτος και ταυτίστηκαν οι φίλαθλοι με τους αθλητές. Το σημαντικό είναι πως δεν σημειώθηκε το παραμικρό και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου είπαν συγχαρητήρια και πως ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ όλο αυτό. Νομίζω πως θα συνεχιστεί αυτό και θα πάρουμε και το πρωτάθλημα. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν μπορούσε να συμβεί κάτι καλύτερο από αυτό που συνέβη. Το χρώμα των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν… λευκό! Ξεκίνησε το ματς με σκορ 9-1 και αυτό ήταν το πρώτο δείγμα του τι θα γίνει στο ματς. Ο Ανδρεόπουλος είναι ένας προπονητής που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και είδε το που πήγαινε το παιχνίδι».
Για την ώρα του αγώνα της Πέμπτης:
«Το ζητήσαμε χθες, αλλάξαμε την ώρα και το παιχνίδι θα γίνει στις 20:00. Θέλουμε να έχει κλείσει η αγορά και να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος».
Για τον αγώνα της Πέμπτης:
«Πάμε για νέες μεγάλες στιγμές και πιστεύω πως αυτή την χαρά την χρειάζεται όλη η πόλη. Αυτά που κάνουμε δεν είναι μόνο επιτυχία του ΠΑΟΚ αλλά και της πόλης».
Για τους λόγους που ο Μαυρομάτης δεν ήταν στο γήπεδο:
«Αυτό δεν μπορώ να το σχολιάσω. Σε κάποια θέματα έχει σταθεί σε άλλα θέλει να φαίνεται πιο ουδέτερος. Η απουσία του προέδρου της ομοσπονδίας σίγουρα έχει σχολιαστεί».
Για τον τελικό:
«Πλέον, όλα ξεκινάνε από την αρχή. Για εμένα αν συγκρίνουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός είναι πιο καλή ομάδα όμως ο Παναθηναϊκός έχει πιο ψυχωμένα παιδιά. Νομίζω ότι σε ένα κλίμα παρόμοιο με το χθεσινό δεν θα αντέξει ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο υψηλού επιπέδου αλλά είναι αθλητές πάθους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: