Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Μαντούρο: «Με… θετική ενέργεια στο Champions League»

Την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ ο Χέντβιγκες Μαντούρο, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου. Ποιος είναι το πρότυπο του Ολλανδού μεσοαμυντικού.

Μαντούρο: «Με… θετική ενέργεια στο Champions League»
Πιστεύει στη θετική ενέργεια και δε χάνει ποτέ το χαμόγελό του. Διότι ακόμα «κι αν κάτι φαίνεται άσχημο, ίσως με κάποιο τρόπο να μετατραπεί σε καλό».

Οι γονείς του, του έμαθαν να είναι ήρεμος, προσγειωμένος χωρίς να πάψει να ονειρεύεται. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ετοιμάζεται να επιστρέψει έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του για να βοηθήσει την ομάδα τα Play Offs κι ανάμεσα στις σκληρές προπονήσεις, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το δύσκολο διάστημα του τραυματισμού του, τις φιλοδοξίες του με τον ΠΑΟΚ, τις διαφορές στην ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά και για τη φιλοσοφία της ζωής του.

Παράλληλα, σε μια βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης μας είπε ποιος είναι το πρότυπό του και γιατί, τι σημαίνει για εκείνον η πόλη και η θάλασσα, ενώ μοιράστηκε μαζί μας τις κορυφαίες του ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

Δείτε το βίντεο




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: