Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Καλύτερο Πρωτάθλημα το ελληνικό!!

Άνω κάτω έχει γίνει το πρωτάθλημα τόσο στην μάχη της πεντάδας, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας στον αγώνα της παραμονής. Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής και μαθηματικά δεν χαρίστηκε στον Λεβαδειακό, ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον Παναθηναϊκό και είναι και πάλι στην δεύτερη θέση και μετά την νίκη του Πανθρακικού και του Εργοτέλη στην ουρά, δεν παίρνεις όρκο για το ποιος θα υποβιβαστεί.

Δύσκολο το έργο της πρόβλεψης για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί τελικά, όμως πρέπει να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.  Πλέον με τη νίκη της Βέροιας επί της Τρίπολης, γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική η μάχη της ουράς. Κι αν βάλουμε και την παράμετρο ότι η Βέροια γίνεται ΠΑΟΚ Β, φεύγοντας από την σκέπη του Ολυμπιακού, τότε πολλά μπορείς να βάλεις με το μυαλό σου.

Ήσουν πολύ σίγουρος ότι ο Πανθρακικός θα πέσει κατηγορία και μετά την νίκη του απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχει ουσιαστικές ελπίδες. Ο Εργοτέλης έχει μεταμορφωθεί σε Μπαρτσελόνα, αφού δεν είναι και μικρό πράγμα το διπλό στα Πηγάδια και μην ξεχνάς ότι υπάρχει και μεγάλο σασπένς στο πρωτάθλημα, αφού εκκρεμούν και οι υποθέσεις με τις αδειοδοτήσεις που περιπλέκουν τα πράγματα.


Άσε ρε τις αδειοδοτήσεις, εδώ μιλάμε για το χορτάρι. Ο Αναστασίου έκανε εγκλήματα και ο Ρόκα του πήρε την ταυτότητα. Θαρρείς και το έκανε επίτηδες, αφού ο άλλος έβγαλε τον σέντερ μπακ και αυτός τον Καρέλη, σαν να σου λέει δεν θέλω να κερδίσω. Δεν με πειράζει τίποτε άλλο, αλλά θα χάσω και το στοίχημα με τον Τζόρνταν και τον Βασίλη, από έναν ΠΑΟΚ που βελτιώθηκε πολύ αμυντικά με τον Γεωργιάδη.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύεται την κοιλιά του Παναθηναϊκού και προλαβαίνει να σώσει την χρονιά αγωνιστικά, αν τελικά κατακτήσει την δεύτερη θέση στα πλέι οφ. Το πρόβλημα του είναι ότι οι διαιτητές δεν τον παίζουν καλά και έχει δίκιο να φωνάζει για το Θάνο, για την δεύτερη κίτρινη που δεν έβγαλε στον Γκόμες.

Τότε ο Παναθηναϊκός τι να πει, που ο διαιτητής στην Κομοτηνή τις κίτρινες κάρτες τις έβγαζε σαν καραμέλες, λες και ήταν σε παιδικό πάρτι; Και στο φινάλε αν ήθελε να τον φάει, θα έδινε το πέναλτι και θα είχε πει αντίο δεύτερη θέση .

Πρωταθλητής

Πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον Λεβαδειακό αφού ο Παναθηναϊκός έχασε στην Κομοτηνή και το γήπεδο αντί να είναι γεμάτο είχε λίγο κόσμο. Ο Ολυμπιακός κατάκτησε ένα πρωτάθλημα που δεν είχε αντίπαλο αφού το ότι απειλήθηκε ήταν για τα μάτια του κόσμου και το δράμα του είναι ότι χρειάστηκε και την βοήθεια της διαιτησίας. Ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά πότε μια ομάδα είναι καλή και πότε όχι και είτε αρέσει είτε όχι το πρωτάθλημα αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα όλων των εποχών. Τα βαρέθηκα και είμαι συνηθισμένος και χορτάτος από τίτλους για αυτό δεν πήγα που έλεγαν στο ραδιόφωνο τα ακούω βερεσέ.



Ελλάδα

Πράγματα και θαύματα έγιναν αυτή την αγωνιστική. Η απόδοση του άσσου του Ατρόμητου έπεσε στο 1,50 λες και αντιμετώπιζε ομάδα που είναι αδιάφορη για το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχασε την δεύτερη θέση την στιγμή που όλες οι ομάδες στην ουρά ήταν μαζί του αφού με νίκη καθάριζε τον Πανθρακικό. Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι ήξερε ότι είναι πρωταθλητής ότι αποτέλεσμα και να φέρει με τον Λεβαδειακό τον φιλοδώρησε με 4 γκολ βάζοντας τον σε περιπέτειες. Η απόδοση του διπλού του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα από το 2,30 κατρακύλησε στο 1,35 και βγήκε με την ψυχή στο στόμα. Όπως είναι σήμερα τα πράγματα μπορεί να μην φτάνουν ακόμα και οι 40 βαθμοί για σώσει μια ομάδα την κατηγορία.


Σφίξαμε Γιάννη
ΚΟΚ Καλά ρε Κωστάκη μου εσύ αλλιώς μου τα έλεγες
ΡΑΠ  Μου είπαν τελικά ότι το λογαριασμό δεν πλήρωσε αυτός αλλά ο χοντρός

Ραπτόπουλος
               
Φοιρός
Από εδώ το είχε από εκεί το είχε πήγε τελικά στο Διαγόρα Ρόδου που αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία. Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι από εκεί θα πληρωθεί δεν θα χάσει λεφτά του όπως έγινε από  ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών ονόματα δε λέμε

Φραγκούλης
Τελικά ο στρατηγός ήταν όντως ο άνθρωπος που έφερε τον Παπαγιανόπουλο στον ΠΑΟΚ, αλλά όπως μου είπε ο ίδιος δεν είναι συγγενικό του πρόσωπο και ήταν απλά μια πρόταση του ιδίου που αγαπάει ανιδιοτελώς τον ΠΑΟΚ και μάλιστα χωρίς χρήματα.

Προχωρημένος
Στο δρόμο που χάραξε ο Ηρακλής θα πρέπει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για να βγει στα προκριματικά του champions league. Να κάτσει να χάσει από τον ΠΑΣ για να εξασφαλίσει 6 βαθμούς στα play off αν θέλει να είναι προχωρημένος
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: