Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Κίνα: Μία ανάσα από το γκολ της χρονιάς ο Έλκενσον!! (video)

Μία φάση από εκείνες που μαγεύουν το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό αλλά έχει  όχι την κατάληξη που  της αναμφίβολα άξιζε για να εκτοξευτεί στο πάνθεον των πλέον αξιοθαύμαστων  γκολ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έλαβε χώρα χθες στη διάρκεια αγώνα για το κινεζικό πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα  η Γκουανγκζού Εβεργκράντε φιλοξένησε  την Χανγκζού  Γκριντάουν για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ασιατικής χώρας με τη γηπεδούχο να φθάνει στη δύσκολη νίκη 1-0 σ’ ένα ματς στο οποίο η κορυφαία στιγμή δεν ήταν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση αλλά ένα που δεν ..σημειώθηκε.
Με το παιχνίδι να είναι στις καθυστερήσεις ο Έλκενσον  ξεκίνησε ένα απολαυστικό … σόλο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Γκουανγκζού Εβεργκράντε αρχικά και …τετράκις «χόρεψε» σάμπα έναν άμοιρο αντίπαλο που βρέθηκε στο διάβα του με τον τελευταίο να σωριάζεται τελικά στο έδαφος  «ζαλισμένος». Ακολούθως έκανε μία μίνι ανάλογη «ζαβολιά» και σε βάρος δύο άλλων παικτών των φιλοξενούμενων πριν από πλάγια θέση επιχειρήσει ένα πολύ ωραίο αλλά δυστυχώς όχι μόνον  για τον ίδιο τον Έλενσον και την ομάδα  του αλλά και το ποδόσφαιρο γενικά να μην είναι το ύστατο σκέλος της προσπάθειας του το ίδιο αποτελεσματικό με το κυρίως …πιάτο.  Και έτσι το δημοφιλέστερο των σπορ δεν ευτύχησε να έχει στη βιτρίνα του, γιατί αναμφίβολα εκεί θα έμπαινε,  και αυτή η εξαιρετική «δημιουργία» του  Λατινοαμερικανού επιθετικού. Που έτσι απέτυχε να  έχει στο ρεπερτόριο του ένα γκολ που αναμφίβολα θα έθετε υποψηφιότητα για το κορυφαίο της χρονιάς.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: