Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τα τελευταία βήματα της ΑΕΚ!!


Στην τελική ευθεία της επιστροφής της μπαίνει κι επίσημα η ΑΕΚ. Δείτε αναλυτικά τη διαδρομή της «Ένωσης» στα πλέι-οφ, μέσω της οποίας αναμένεται να σφραγίσει την επάνοδο εκεί όπου πραγματικά ανήκει.

Τα τελευταία βήματα της ΑΕΚ
Η επάνοδος της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα δείχνει να ‘χει κλειδώσει από καιρό.

Η ποιότητα και η σοβαρότητα της ομάδας του Δέλλα κάνει ουτοπία τη σκέψη ότι κάποιος αντίπαλος μπορεί ν’ ανατρέψει το χάντικαπ δέκα πόντων με το οποίο θα μπει στα πλέι-οφ.

Έστω λοιπόν κι αν η καθυστέρηση στην έναρξή τους παρέτεινε κι άλλο την προσμονή να επανέλθει εκεί που ανήκει, σήμερα σφραγίστηκε η τελική διαδρομή της επιστροφής της «Ένωσης».

Μια πορεία που θα έχει ως πρώτο εμπόδιο το υψηλότερο θεωρητικά της διαδικασίας, το παιχνίδι με το έτερο φαβορί, Ηρακλή, στο «Καυταντζόγλειο». Κάτι βέβαια που δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ, με μια νίκη να διαλύσει πρόωρα την (όποια) συζήτηση για το αν έχει ήδη ανέβει. Άλλωστε το πρόγραμμα του α’ γύρου -με τρία παιχνίδια συνολικά στο ΟΑΚΑ- συντελεί σ’ αυτό το στόχο.

Έστω κι αν το πρώτο απ’ αυτά (με αντίπαλο τη Λάρισα) θα υποχρεωθεί να το δώσει χωρίς κόσμο, εξαιτίας της ποινής που της έχει απομείνει για τα γεγονότα στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, οι φίλοι της θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ξανά από κοντά στο ματς της 9ης Μαΐου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ εκείνοι που θα τη χειροκροτήσουν για τη μεγάλη επιστροφή θα είναι όσοι βρεθούν στο Βόλο για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, που θα είναι με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ

1η αγωνιστική (Κυριακή, 26/4)

Ηρακλής-ΑΕΚ


2η αγωνιστική (Δευτέρα, 4/5)

ΑΕΚ-Παναχαϊκή


3η αγωνιστική (Σάββατο, 9/5)

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης


4η αγωνιστική (Τετάρτη, 13/5)

Λάρισα-ΑΕΚ


5η αγωνιστική (Τετάρτη, 20/5)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου


6η αγωνιστική (Κυριακή, 24/5)

ΑΕΚ-Ηρακλής


7η αγωνιστική (Κυριακή, 31/5)

Παναχαϊκή-ΑΕΚ


8η αγωνιστική (Τετάρτη, 3/6)

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ


9η αγωνιστική (Κυριακή, 7/6)

ΑΕΚ-Λάρισα


10η αγωνιστική (Κυριακή, 14/6)

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: