Τρίτη 21 Απριλίου 2015

«Πρόταση για Ντιμπαλά η Άρσεναλ»

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπαλά της Παλέρμο έχει καταθέσει η Άρσεναλ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι.
Μόλις χθες, ο μάνατζερ του 21χρονου επιθετικού έκανε λόγο για επισημοποίηση του ενδιαφέροντος της Τσέλσι για παίκτη, ωστόσο, οι «μπλε» δεν είναι η μόνη ομάδα από το Νησί που έχει εκφράσει έμπρακτά το ενδιαφέρον της, καθώς κάτι τέτοιο έχουν κάνει και οι «κανονιέρηδες».
Αυτό αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της Παλέρμο, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο νεαρός άσος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και ότι εκτός της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, προσφορά έχει καταθέσει και η Γιουβέντους.
«Ο Ντιμπαλά νομίζω ότι μοιάζει περισσότερο στον Μέσι και όχι στον Αγουέρο, διότι κινείται σε κάθε σημείο του γηπέδου. Δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα, διότι τόσο αυτός όσο και ο μάνατζέρ του θέλουν μεταγραφή σε ένα τοπ κλαμπ. Ήδη έχω τέσσερις προτάσεις. Δύο από την Ιταλία και δύο από ομάδες του εσωτερικού. Μέσα σε αυτές είναι η Γιουβέντους και η Άρσεναλ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαμπαρίνι.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: