Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Σενάρια για ΑΕΚ και Ανιέτε!!

Για σοβαρό ενδιαφέρον και πρόταση της ΑΕΚ ώστε να αποκτήσει τον Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Λέφσκι Σόφιας γράφουν στη Βουλγαρία.

Σενάρια για ΑΕΚ και Ανιέτε
Κοντά σε συμφωνία με τον Αντόνιο Ανιέτε παρουσιάζεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βουλγαρία.

Ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό, Ισπανός επιθετικός, αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Λέφσκι Σόφιας και ο λόγος -όπως γράφουν στη γειτονική χώρα- είναι το ενδιαφέρον της «Ένωσης».

«Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει. Η Λέφσκι δεν τα παράτησε και του έκανε βελτιωμένη πρόταση με έναν από τους όρους να κρατήσει το 50% από μελλοντική μεταγραφή του.

Όμως η ΑΕΚ φέρεται να είναι κοντά στο ν’ αποσπάσει την υπογραφή του. Ο σύλλογος υποβιβάστηκε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα λόγω χρεών το 2013, ωστόσο δύο χρόνια μετά ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία»
, αναφέρει το δημοσίευμα στο "gong.bg".

Την εφετινή σεζόν ο 30χρονος, Ανιέτε μετρά 23 συμμετοχές με 11 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν ο ηγέτης της Νίκης Βόλου. Τη βοήθησε να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα σημειώνοντας 21 γκολ, ενώ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: