Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Λουτσέσκου: «Ήμασταν αργοί και δεν είχαμε αντιδράσεις»


Στο γεγονός πως οι παίκτες της SKODA Ξάνθης είχαν αργές αντιδράσεις στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε την ήττα από τον Εργοτέλη ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Λουτσέσκου: «Ήμασταν αργοί και δεν είχαμε αντιδράσεις»
Ο Ρουμάνος τεχνικός των ακριτών τόνισε πως οι παίκτες του χάλασαν τη μέχρι τώρα εικόνα τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θεωρώντας πως δεν έγινε σωστή διαχείριση της αναμέτρησης και πως η συγκεκριμένη ήταν μια χαζή ήττα.

Αναλυτικά: «Δεν υπάρχουν λόγια να πω γι’ αυτό το παιχνίδι. Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι κι, αν δεν γινόταν το πέναλτι, δε θα υπήρχε σκορ.
Παίξαμε πολύ αργά, χωρίς αντιδράσεις και, δυστυχώς, για μας την εικόνα που "χτίσαμε" μέχρι σήμερα με καλά παιχνίδια, την καταστρέψαμε. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω βαθμολογικά.

Δεν ξέραμε πως να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια και περιμέναμε να νικήσουμε μόνο με την παρουσία μας στο γήπεδο. Θέλω να σταθώ και σε κάποιες κουβέντες που ειπώθηκαν από την κερκίδα που ανέφεραν ότι βοηθήσαμε τον Εργοτέλη. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σήμερα χάσαμε, γιατί όλοι μας ήμασταν χαζοί. Θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς για να βρεθούμε ψηλότερα, αλλά δεν ξέραμε πως να αντιδράσουμε. Είναι ένα "σκληρό", αλλά καλό μάθημα για μας για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: