Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Δύσκολα ο Σλότερ!

Μόνο ένα μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος δείχνει να μην προλαβαίνει το ματς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ.

Δύσκολα ο Σλότερ
Πολύ δύσκολα θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ κατάφερε να βγάλει μόνο ένα μέρος της τελευταίας προπόνησης του τριφυλλιού και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αντιλαμβάνεται πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Πάντως, ο τεχνικός των πρασίνων είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για το παιχνίδι της Δευτέρας, όπου ο Παναθηναϊκός παίζει ουσιαστικά για την τιμή του. Μετά από δυο βαριές ήττες από τους Ρώσους, ο στόχος είναι να δείξει τουλάχιστον καλύτερο πρόσωπο και περισσότερη αγωνιστικότητα συνδυαζόμενα –αν είναι δυνατόν- με νίκη.

Κι ενώ τα νέα από το διάστρεμμα του Σλότερ δεν είναι τα καλύτερα, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Μποχωρίδη, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση στο γαστροκνήμιο που τον άφησε εκτός για σημαντικό διάστημα και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: