Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Από το πολύ κο-κο-κο το χρυσό αυγό!!

Ο Αποδυτηριάκιας εξηγεί τι συνέβη στο πεντακάθαρο ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα... Πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε το λογαριασμό, πότε ήταν η τελευταία φορά που η παοκάρα είχε κερδίσει εκτός έδρας. Όπως τα κατάφερε με την ομάδα της Κασσιόπης σ' ένα αρκετά καλό παιχνιδάκι, ποδοσφαιρικά πεντακάθαρο, διότι και οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν δίχως σκοπιμότητες αρνητικές. Πάνω-κάτω το τόπι ήταν συνεχώς η δουλειά. Επίθεση ο ΠΑΟΚ, επίθεση και η Κέρκυρα.
Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερος, είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να εκμεταλλευθούν το πλεονέκτημα ότι έπαιζαν με έναν παίκτη περισσότερο για μισή ώρα, μετά την αποβολή του Ρατς.
Γκολάρα με τα όλα της αυτή που πέτυχε ο Κάτσε με κτύπημα φάουλ όλα τα λεφτά στο 84. Η μπάλλα πέρασε πάνω από το «ντουβάρι», κατευθύνθηκε στο παράθυρο, κτύπησε στο δοκάρι και μέσα. Ήταν το «χρυσό αυγό» από το πολύ κακάρισμα, το κο-κο-κο επιθετικά και των δύο ομάδων. Έβγαιναν μπροστά, όμως, γκολ δεν ερχόταν μέχρι που καθάρισε το ματς ο ουτσεκάς.


ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ και μαλλιαρά ο Κασάμι, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει χρήση χασίς και τι υποστήριξε ο δικηγόρος της ομάδας; Το παιδί πριν πάει στο γήπεδο είχε περάσει από την εκκλησία να ανάψει ένα κεράκι για την ψυχή των πεθαμένων του. Και οι μυρουδιές από το λιβάνι πέρασαν μέσα του.
Κάνω πλάκα; Όχι, δεν κάνω πλάκα. Συνέβη με κατηγορούμενο τον Αλβανό ποδοσφαιριστή Μπλένταρ Κόλα, όταν το παλληκάρι έπαιζε στην Καλλιθέα.
Άλλο. Ηρακλής-Χαλκηδόνα. Μια καρέκλα εκσφεδονίστηκε στον τερματοφύλακα Έμπεντε. Ο δικηγόρος του Ηρακλέους ισχυρίστηκε ότι την καρέκλα την είχε πάρει ο αέρας.
Άλλο. Ο γνωστός Τσουκαλάς είχε “συλληφθεί” εντός αγωνιστικού χώρου, στο σημαιάκι του κόρνερ, σε ντέρμπυ, και ο Ολυμπιακός κατέθεσε ότι πρόκειται για σεκιουριτά της
ομάδας.
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, οι αεκτζήδες φωνάζουν “Βούλγαροι-Βούλγαροι”. Στον αθλητικό δικαστή η ΑΕΚ υποστήριξε ότι φώναζαν υπέρ του διαιτητή που λεγόταν Βούλγαρης.
Άρης-ΠΑΟΚ. Κοτόπουλα πέταξαν στο γήπεδο. Ο Άρης υποστήριξε ότι ένας φουκαράς είχε μαζύ του τις κότες, διότι δεν πρόλαβε να περάσει πρώτα από το σπίτι του. Και του ξέφυγαν οι κότες και πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο.
ΠΑΟ-Ολυμπιακός, προηγούμενη σεζόν, ματς α' γύρου. Μια γυναίκα σεκιούριτυ έπιασε την κροτίδα νομίζοντας ότι ήταν πυρσός, της έσκασε στην παλάμη και έπαθε τη ζημιά. Ο Παναθηναϊκός ισχυρίστηκε ότι έχασε το νύχι της, όχι το δάκτυλό της.
Αυτά τα ολίγα περιστατικά μού ήρθαν στο μυαλό με αφορμή τους ισχυρισμούς του δικηγόρου του Ολυμπιακού για τη χειρονομία του Κασάμι στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ. Το μηρό του έδειξε το παλληκάρι. Απλώς οι άλλοι νομίζανε ότι έδειχνε τα γεννητικά του όργανα γιατί τα έχει μεγάλα και μαλλιαρά. Φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: