Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ώρα για… αφύπνιση!!


Ο Παναθηναϊκός καλείται κόντρα στον Πανθρακικό να βάλει τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που τον έβγαλαν off για τον τίτλο, καθώς πρέπει να κάνει καλή κάβα ενόψει play offs. Ευκαιρία σε Μπούι.

Ώρα για… αφύπνιση
Πάει ένας μήνας περίπου από την τελευταία που χαμογέλασαν στον Παναθηναϊκό και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε το Σάββατο της Κέρκυρας και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» έφυγαν με το 2-0 στις 14 Μαρτίου από το Ηράκλειο, παίρνοντας το «τρίποντο» στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Από εκεί και μετά αγνοούν τη νίκη. Έχασαν με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και 1-0 στη Βέροια, ενώ πριν τη διακοπή λόγω Πάσχα, ήρθαν 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πρέπει να κάνει τώρα άλλο σερί, θετικών αποτελεσμάτων ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα play offs, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr). Το Σάββατο ακολουθεί το ματς με την Skoda Ξάνθη στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια με το παιχνίδι στην Κέρκυρα, αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα.

Ο 42χρονος τεχνικός έκανε πλάνα με τον Χάρη Μαυρία βασικό τις προηγούμενες ημέρες, έχοντας στο μυαλό του το 4-3-3. Ωστόσο, το πρόβλημα στη γάμπα που αποκόμισε το Σάββατο ο 21χρονος μεσοεπιθετικός και το οποίο αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, του χάλασε τα σχέδια και εκτιμάται ότι θα προτιμήσει το 4-4-2.

Ο Γιάννης Αναστασίου δοκιμάζει πράγματα μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και κόντρα στον Πανθρακικό θα δώσει όπως φαίνεται μια τελευταία ευκαιρία στον Ουασίμ Μπούι, που έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους και με τα τωρινά δεδομένα θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος μέσος θα ξεκινήσει λογικά στο ΔΑΚ Κομοτηνής, επιστρέφοντας στη δράση μετά από αρκετό καιρό. Αγωνίστηκε 85 λεπτά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στις αρχές Ιανουαρίου σε ένα παιχνίδι που έγινε σε δύο δόσεις λόγω της ομίχλης και στις 8 Ιανουαρίου πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με τον ΑΟ Χανιά για το Κύπελλο, παίζοντας περίπου 20 λεπτά και δεν τον ξανα είδαμε μετά.

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει όπως φαίνεται με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Ο Μπούρμπος θα παίξει δεξιά, ο Νάνο αριστερά και οι Ταυλαρίδης-Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπουί σον άξονα με τον Ζέκα δεξιά του και τον Δώνη αριστερά του. Ο Ατζαγκούν θα είναι πίσω από τους προωθημένους, Καρέλη-Μπεργκ.

Ο Πανθρακικός θα παίξει με τους Αθανασιάδη, Ποτουρίδη, Εμπόου, Μελίσση, Μεχία, Ρομέου, Τσουμάνη, Μπαϊκαρά, Τζάνη (ή Κάσες), Ντιγκινί, Ίγκορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: