Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Για πρώτη φορά στην League One η Μπέρτον!!

Η Μπέρτον επικράτησε της Μόρκαμ με σκορ 2-1 και ανέβηκε στην League One για πρώτη φορά στην ιστορία της, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της League Two. 
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νωρίς την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν αποκρούστηκε το πέναλτι του Ντάμιεν ΜακΚρόρι, αλλά με δύο τέρματα του Άκινς κλείδωσαν το διπλό αφού το τέρμα του Χιουζ στο 90’ δεν ήταν αρκετό.
Στην βαθμολογία κατά πόδας ακολουθεί η Σριούσμπερι, που συνέχισε επίσης με νίκη, ενώ την πρώτη τριάδα που δίνε απευθείας άνοδο συμπληρώνει η Γουίκαμ.
Ωστόσο από πίσω βρίσκεται η Μπέρι, η οποία με την 3η συνεχόμενη νίκη της και με ένα παιχνίδι λιγότερο κρατάει την τύχη στα χέρια της για την άνοδο. Το ενδιαφέρον για τις πρώτες θέσεις κλείνει με την Σάουθεντ, έναν βαθμό πίσω από την Μπέρι (78 έναντι 79).
Λούτον, Νιούπορτ και Νορθάμπτον θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τα πλέι οφ, με την δεύτερο να χάνει έδαφος μετά την εντός έδρας ήττα της από την Ντάγκεναμ.
Τέλος, το ενδιαφέρον στις τελευταίες θέσεις παραμένει αμείωτο, αφού Χάρτλπουλ, Τσέλτεναμ και Τρανμίρ ηττήθηκαν και θα παίξουν τα τελευταία τους χαρτιά στα δύο παιχνίδια που απομένουν.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 44ης αγωνιστικής:
Σριούσμπερι – Γιορκ 1-0
Πόρτσμουθ – Μπέρι 0-2
Τρανμίρ – Οξφορντ Γιουνάιτεντ 0-3
Γουίμπλεντον – Γουίκομ 0-0
Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Στίβενεϊτζ 2-2
Μόρκαμ – Μπέρτον 1-2
Κέμπριτζ – Μάνσφιλντ 3-1
Νορθάμπτον – Τσέλτεναμ 2-0
Καρλάιλ – Πλίμουθ 2-0
Έξετερ – Σάουθεντ 0-1
Λούτον – Χάρτλπουλ 3-0
Νιούπορτ Κάουντι – Ντάγκεναμ 2-3
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: