Κυριακή 19 Απριλίου 2015

«Να μην πέσει κανείς στην παγίδα»

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ όπου μεταξύ άλλων τονίζει πως τη Δευτέρα ο κόσμος του ΠΑΟΚ γεμίζει το Παλατάκι και μαζί με την ομάδα στέλνει μήνυμα ότι το νταμπλ δεν θα χαθεί!
Παράλληλα τονίζει πως ο κόσμος θα πρέπει να είναι προσεχτικός και πως δεν πρέπει να πέσει κανείς σε οποιαδήποτε παγίδα!
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Φίλε του ΠΑΟΚ , η ομάδα μας παίζει τη Δευτέρα 20/4 και ώρα 18:30 στο PAOK Sports Arena το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Παναθηναϊκό και προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στους τελικούς της Volleyleague. Τη Δευτέρα ο κόσμος του ΠΑΟΚ γεμίζει το Παλατάκι και μαζί με την ομάδα στέλνει μήνυμα ότι το νταμπλ δεν θα χαθεί. Τη Δευτέρα ο κόσμος του ΠΑΟΚ γεμίζει το Παλατάκι και στέλνει μήνυμα σε όλη την Ελλάδα για το μεγαλείο του Λαού του.
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Δευτέρας μετά και τη συνάντηση που είχε με τους Εκπροσώπους των Συνδέσμων εφιστά ξεχωριστά και την προσοχή όλων όσων θα βρεθούν στο γήπεδο.
Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ  να υποστηρίξει την ομάδα μας με πάθος αλλά και αυτοσυγκράτηση,  σε φίλαθλα πλαίσια όπως έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα.
Το παραμικρό επεισόδιο εντός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα η χρήση ή και ρίψη αντικειμένων και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά θα  ζημιώσει πολύ σοβαρά τον σύλλογο, στην ενδεχόμενη πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Επ” ουδενί οι φίλαθλοι δεν πρέπει να δώσουν την ευκαιρία στους διαιτητές, να εκκενώσουν το γήπεδο ή να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι εις βάρος μας σε μια προσπάθεια που όλοι προσδοκούμε να καταλήξει σε μια μεγάλη βραδιά για την ομάδα μας.
Σε καμία περίπτωση οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τσιμπήσουν σε τυχόν προκλήσεις των αντιπάλων. ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς που ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και όλοι οι συντελεστές του, διοίκηση, προπονητές , παίκτες και φίλαθλοι θα φανούν αντάξιοι σε αυτή την πρόκληση.
Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας σας χρειάζονται. Είναι αποφασισμένοι να φέρουν ΚΑΙ το πρωτάθλημα στον Πύργο τον Λευκό. Σας  περιμένουμε όλους στο Παλατάκι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: