Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ!! (preview)

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση η Μάντσεστερ Σίτι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, υποδέχεται σήμερα τη Γουέστ Χαμ για την 33η αγωνιστική στο «Etihad» και ξέρει ότι μπορεί τόσο να ελπίζει και για την 3η θέση μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι. Στην πρώτη 10άδα παραμένει και μπορεί να εδραιωθεί η ομάδα του Άλαρνταϊς.  
Οι «πολίτες», με τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος από την 1η Μαρτίου, έχουν βρεθεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ν' απειλούνται άμεσα από τη Λίβερπουλ που θα έχει ένα ματς λιγότερο έπειτα από το τρέχον Σαββατοκύριακο, διότι διεκδικεί τη θέση της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, παίζοντας στον ημιτελικό με την Άστον Βίλα.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, μιλώντας για το σημερινό ματς έδειξε ν' αντιλαμβάνεται πως η απόλυση θα είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει για τη Σίτι μια θέση για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον ο σύλλογος του Μάντσεστερ δεν ζητάει τίποτα λιγότερο πέρα από νίκες μέχρι το φινάλε.
Τα «σφυριά» έχουν πάρει μονάχα μια νίκη στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος (!) προέρχονται από ισοπαλία με τη Στόουκ εντός έδρας, όμως, ήταν ευχάριστη η ήττα (2-0) της Κρίσταλ Πάλας από τη Γουέστ Μπρομ, το μεσημέρι του Σαββάτου. Αυτό, διότι η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς μπορεί να παραμείνει στην πρώτη δεκάδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ, αν πάρει κάτι θετικό στο «Etihad», εφόσον η Σίτι παρουσιάσει το κακό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, τότε θα κάνει βήμα για να εξασφαλίσει μια θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.
Στα αγωνιστικά, ο Βινσέν Κομπανί ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν με μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» πριν από μια εβδομάδα, εκτός οι Μπονί, Κλισί, Μίλνερ και Γιόβετιτς, έτοιμος ο Μπογιάτα.
Ο Κάρλτον Κόουλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντιαφρά Σακό στην επίθεση της Γουέστ Χαμ, διαθέσιμος και ο Ένερ Βαλένσια.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κολάροφ – Νασρί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Σίλβα – Αγουέρο, Τζέκο
Γουέστ Χαμ (4-5-1): Αντριάν – Τζένκινσον, Κόλινς, Ριντ, Κρέσγουελ – Ντάουνινγκ, Κουγιατέ, Νομπλ, Σονγκ, Βαλένσια – Κόουλ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: