Κυριακή 19 Απριλίου 2015

«Θύελλα» ο Άρης!

Το 6x6 με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο έκανε ο Άρης, που επικράτησε εκτός έδρας, 2-0 της Θύελλας Φιλώτα, αλλά παραμένει στο -1 απ’ την κορυφή μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού.

«Θύελλα» ο Άρης
Νέα νίκη που τον κρατά στο «κόλπο» της ανόδου πήρε ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν σχετικά εύκολα 2-0 της Θύελλας Φιλώτα (εκτός έδρας) για την 26η αγωνιστική και έκαναν το 6x6 απ’ τη στιγμή που επέστρεψε στη τεχνική ηγεσία ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Οι «κίτρινοι» (ισόβαθμοι με την Καβάλα) παραμένουν στο -1 από την κορυφή και τον Πανσερραϊκό, που εξίσου προχώρησε με τρίποντο, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε.

Μόλις στο 16’ οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για να αποδράσουν με το διπλό, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Καπνίδη κι αυτός με ωραίο σουτ στο «Γ» έγραψε το 0-1. Και λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Άρης «κλείδωσε» (αν και νωρίς) το τρίποντο, αφού ο Ν’ Λουντούλου με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για δεύτερη φορά.

Η ομάδα της Φλώρινας θέλησε να απειλήσει και να… αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης, ωστόσο στις δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει ο Φυσέκης το έκανε με πλήρη ετοιμότητα, βγάζοντας τόσο την εκτέλεση φάουλ του Μπάμπαρη, όσο και την κεφαλιά του Κλάζογλου. Ο Άρης… κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη, προστάτεψε ιδανικά το υπέρ του σκορ κι έφτασε στους τρεις βαθμούς σχετικά εύκολα.

Θύελλα Φιλώτα (Παπανώτας): Στεργιάκης, Κόλα, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης (46΄ Ανδρεάδης), Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος Χ. (61΄ Βλαδίκας), Θεοδουλίδης, Ζαρογιάννης (78΄ Καραπέτρος), Μαρκόπουλος.

Άρης (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (73΄ Νάκας), Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (83΄ Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Σανιά (86΄ Φερνάντες). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: