Κυριακή 19 Απριλίου 2015

«Το SKODEXIT θα δώσει ενδιαφέρον στο απαξιωμένο ποδόσφαιρο»

Ξέραμε το GREXIT, τώρα μάθαμε το SKODEXIT. Η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και τονίζοντας ότι μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στο απαξιωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Το SKODEXIT θα δώσει ενδιαφέρον στο απαξιωμένο ποδόσφαιρο»
Ανακοίνωση εξέδωσε η Skoda Ξάνθη, η οποία ως συνήθως πρωτοτυπεί και βγήκε με αφορμή την ήττα (1-0) της ακριτικής ομάδας από τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League. Σε αυτήν αναφέρεται ότι «το SKODEXIT ή SKODACCIDENTθα δώσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές, στο απαξιωμένο – κατά την άποψή μας – επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Το Σάββατο τοποθετήθηκε επί του θέματος ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Χρήστος Πανόπουλος με δήλωση του.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ζητούν συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης για την απαράδεκτη ήττα και εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Εργοτέλη.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το SKODEXIT ή SKODACCIDENT, όπως θέλετε πάρτε το, θα δώσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές, στο απαξιωμένο – κατά την άποψή μας – επαγγελματικό ποδόσφαιρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: