Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Μάντζαρης: «Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε»

Ικανοποιημένος με το break του Ολυμπιακού στην Ισπανία, αλλά και προσγειωμένος ενόψει των αγώνων με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε συνέντευξή του στη SportDay.

Μάντζαρης: «Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε»
Την υποχρέωση του Ολυμπιακού να παραμείνει προσγειωμένος παρά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα με την οποία ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, επισήμανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. «Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε», προειδοποιεί ο Έλληνας γκαρντ μέσω της SportDay.

«Ξεχνάμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τελείωσε. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά κοιτάμε μπροστά. Έχουμε πει πως όλα τα ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός. Νικήσαμε τον πρώτο και πλέον κοιτάμε αυτόν της Τρίτης στο ΣΕΦ. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι ακόμα πολύ μακριά. Πιστεύω πως θα χρειαστούμε ακόμα μια ανάλογη εμφάνιση, ειδικά στην άμυνα, για να κάνουμε αρχικά το 2-1 και μετά βλέπουμε.

Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που μπορεί να νικήσει σε οποιαδήποτε έδρα. Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε. Όπως δεν απογοητευτήκαμε την Τετάρτη μετά την βαριά ήττα μας, έτσι και τώρα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στο τρίτο παιχνίδι. Νομίζω πως μαζί με τον κόσμο που θέλουμε να δώσει το βροντερό παρών γιατί μας βοηθάει και είναι ο έκτος παίκτης μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε»,
το μήνυμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: