Κυριακή 19 Απριλίου 2015

O «καυτός» Μαϊος του Σαλβαδόρ και οι αλλαγές...!

O Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το καλοκαίρι των αλλαγών σε επίπεδο ρόστερ και όχι μόνο την ώρα που σύμφωνα με ισπανικές πηγές το μέλλον του Μανόλο Σαλβαδόρ στην Λεβάντε κρίνεται τον Μαϊο.
Από τον Φεβρουάριο έχετε ενημερωθεί από το Gazzetta.gr για το προσεχές... καυτό καλοκαίρι του Πιέρ Ισά και τις πιθανότητες αποχώρησής του από την θέση του. Με αφορμή και τις... ζυμώσεις που γίνονται για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα οι Ισπανοί επανέφεραν το όνομα του Μανόλο Σαλβαδόρ. Του τεχνικού διευθυντή της Λεβάντε, με τον οποίο έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν ο πειραϊκός σύλλογος. Έτσι και αλλιώς προβλέπονται ξανά αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα στον Ολυμπιακό. 
Αλλαγές που μπορεί να μην έχουν να κάνουν μόνο με τον Ισά αλλά και με άλλες νευραγλικές θέσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα στην περίπτωση που αποφασιστεί να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους οι δύο πλευρές (σ.σ. Ισά και Ολυμπιακός) υπάρχει η πληροφορία πως ο διάδοχός του θα είναι Έλληνας ή παλαίμαχος άσος της ομάδας. Περιπτώσεις σαν των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη που συνεργάζονται με τον Ολυμπιακού θα μπορούσαν να απασχολήσουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση προέκυψε ο... Τζόρτζεβιτς. Ο παλιός άσος και αρχηγός των Πειραιωτών που δουλεύει χρόνια τώρα ως ατζέντης, έχει δικούς τους παίκτες στον Ολυμπιακό και εκπροσωπεί και ποδοσφαιριστές της Λεβάντε. Ο «Τζόλε» κάνει συχνά ταξίδια στην Ισπανία για δουλειές (σ.σ. και ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται και πάλι εκεί) και έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Λεβάντε και τον Σαλβαδόρ.
Κάπως έτσι οι Ισπανοί «έδεσαν» την ιστορία και το πως μπορεί να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας των δύο πλευρών για την προοπτική της συνεργασίας τους από το καλοκαίρι και μετά. Εκτός των άλλων υπάρχει ως συνδετικός κρίκος Ισπανίας - Πειραιωτών και ο Χουάνχο Λορένθο ενώ ας μην ξεχνάμε πως η Λεβάντε έχει και παίκτη που θέλει ο Ολυμπιακός: τον Παπακουλί Ντιόπ.
Τα δεδομένα για τον Σαλβαδόρ
Ο Μανόλο Σαλβαδόρ παρότι είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ στο ισπανικό ποδόσφαιρο, έχοντας προσφέρει πολλά στην Λεβάντε, περνάει φέτος μία περίοδο μεγάλης αμφισβήτησης και... γκρίνιας. Λειτουργώντας διαρκώς σε ένα καθεστώς αβεβαιότητας. Ο Σαλβαδόρ στο παρελθόν έχει δουλέψει και με προπονητές οι οποίοι έχουν απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό, σαν τον Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ.
Οι πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τον Μαϊο να είναι ο άκρως κρίσιμος μήνας για τον Σαλβαδόρ και ας έχει συμβόλαιο με την Λεβάντε έως το 2016. Αρκεί να θυμηθούμε τις δηλώσεις που είχε κάνει τον Μάρτιο στην Marca: «Έχω συμβόλαιο με την Λεβάντε έως τις 30 Ιουνίου του 2016. Είμαι πολλά χρόνια στην Λεβάντε. Ίσως κάποιοι να λένε πως δεν ανέχομαι και δεν δέχομαι την κριτική, όμως προσωπικά είμαι ο πιο αυστηρός κριτής από όλους όταν έχει να κάνει με την δουλειά μου.
Αυτές τις μέρες περπατάω στον δρόμο και οι φίλαθλοι ζητούν την παραίτησή μου... Δεν ξέρω πως να το εκλάβω αυτό. Πως να το εισπράξω... Στην πόλη μου, στην ομάδα μου... Να γίνονται αυτά. Δεν γνωρίζω εάν είμαι σε θέση να τα αντέξω όλα αυτά. Εάν θα έχω τις αντοχές να συνεχίσω. Μιλάμε για ποδόσφαιρο και για μνήμες που δεν σβήνονται.
Θα ήθελα να δοκιμάσω άλλα πρότζεκτς και άλλα μπάτζετ. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό τα τελευταία χρόνια. Στο μυαλό μου έχω μία ιδέα για ένα πρόγραμμα χρόνων. Κάτι που μπορεί να μην έρθει ποτέ. Ίσως όμως προσπαθήσω για κάτι τέτοιο...». O Σαλβαδόρ πάντως έχει... χρεωθεί πολλά φέτος στην Λεβάντε. Από τις επιλογές του προπονητή μέχρι τις μεταγραφές και την κακή πορεία του συλλόγου... Ο ίδιος μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό για τον Ολυμπιακό.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: