Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Νιούκαστλ – Τότεναμ!! (preview)

Με το κλίμα ιδιαίτερα βαρύ για τη Νιούκαστλ και τους οπαδούς της να ετοιμάζονται για μποϊκοτάζ στην αναμέτρηση, η ομάδα του Τζον Κάρβερ υπό τον κίνδυνο για σοβαρούς μπελάδες όσον αφορά τις πιθανότητες υποβιβασμού, υποδέχεται σήμερα για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ την Τότεναμ. Διεκδικεί μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ ο λονδρέζικος σύλλογος.  
Οι «καρακάξες» βρίσκονται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, όμως, με τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω τους να δίνουν τον... υπέρ πάντων αγών για να σωθούν, με αποτέλεσμα να γίνεται μια μεγάλη μάχη στις τελευταίες θέσεις, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά στα μέλη της Νιούκαστλ ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο υποβιβασμού.
Οι οπαδοί του συλλόγου είναι τόσο απογοητευμένοι από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα τους που όλες τις προηγούμενες μέρες έκαναν λόγο για μποϊκοτάζ στο παιχνίδι, πράγμα που φυσικά μπορεί να ωφελήσει την Τότεναμ.
Αν και αυτή τη στιγμή δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και θα εξασφαλιστεί αυτό αν σήμερα πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου η Λίβερπουλ, τα «σπιρούνια» πρέπει απλά να προσέχουν ώστε να μη δώσουν δικαιώματα στη Σουόνσι. Η ομάδα του Ποκετίνο θέλει να ξεπεράσει και την ήττα (1-0) από την Άστον Βίλα, ενώ έχει μείνει χωρίς νίκη για περίπου έναν μήνα, όταν τελευταία φορά στις 21/3 επικράτησε 4-3 της Λέστερ. Αντίθετα, η σημερινή γηπεδούχος μετράει πέντε σερί ήττες με τελευταία αυτή στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ, σ' ένα ματς που παρουσίασε καλά σημάδια στο διάστημα 30-75'.
Στα αγωνιστικά, ο Κολοτσίνι επιστρέφει έχοντας εκτίσει την τιμωρία του, όμως οι Σισοκό και Σισέ είναι τιμωρημένοι. Για πρώτη φορά από τον περασμένο Αύγουστο, όταν και αντιμετώπισε πρόβλημα με τον πνεύμονά του, ενδέχεται να εμφανιστεί ο Σίεμ ντε Γιόνγκ.
Για την Τότεναμ, οι Γιορίς και Γουόκερ θα περάσουν από τεστ ετοιμότητας αν και οι πιθανότητες συμμετοχής είναι υπέρ τους. Με ίωση, αλλά μάλλον θα παίξει ο Βερτόνχεν.
Πιθανές ενδεκάδες:
Νιούκαστλ (4-3-3): Κρουλ – Ρ. Τέιλορ, Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κόλμπακ – Ανίτα, Γκουτιέρεζ, Αμπέντ – Ομπερτάν, Πέρεθ, Γκουφράν
Τότεναμ (4-2-3-1): Βορμ – Κίρικες, Ντάιερ, Φάζιο, Ρόουζ – Μπενταλέμπ, Μέισον – Τάουνσεντ, Έρικσεν, Τσαντλί – Κέιν
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: