Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Περιμένει Σα, ταξίδι και για στόπερ!!


Η ΑΕΚ έχει στα σκαριά την πρόταση για τον Ορλάντο Σα, αλλά οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα καθυστερήσουν λίγο, λόγω των υποχρεώσεων του Πορτογάλου με την Λέγκια. Στόπερ από Γαλλία στη λίστα.

Περιμένει Σα, ταξίδι και για στόπερ

Οπότε έως τότε δεν είναι δυνατόν να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις σε τέτοια ζητήματα. Ναι μεν ο παίκτης δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή του, Χένινγκ Μπεργκ, ενώ δεν φαίνεται να περνάει καλά και στην Πολωνία, αλλά η ομάδα του δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει τόσο πολύ σημαντικό θέμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν 500.000 ευρώ ή τουλάχιστον αυτό το ποσό θα ρίξουν στο τραπέζι αρχικά, όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών και επιβεβαιώθηκε και από τα Μέσα της Πολωνίας χθες. Από την άλλη, η Λέγκια Βαρσοβίας τον αξιώνει τα διπλάσια χρήματα. Αν δεν γίνει όμως επίσημη κουβέντα δεν μπορεί να γίνει και εκτίμηση για το αν μπορεί να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζεται να κάνει νέο μεταγραφικό ταξίδι και θα περάσει από Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Βέλγιο. Μάλιστα, φαίνεται πως ο στόπερ που έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι παίκτης που αγωνίζεται στο Championnat. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: