Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Βαλντές: «Νιώθω χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ»

Κόντρα στην εκτίμηση του κόσμου και των Μέσων, ότι η αγωνιστική του απραξία ενδεχομένως τον ανάγκαζε να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη, ο Βίκτορ Βαλντές υποστήριξε ότι όλα κυλούν ονειρικά για τον ίδιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν... αγχώνεται με το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, αφού όπως τόνισε το σημαντικότερο για τον ίδιο ήταν να επιστρέψει υγιής στις προπονήσεις της ομάδας.
«Είμαι χαρούμενος, αλήθεια σας το λέω. Το γόνατό μου είναι καλά και μου αρέσει που προπονούμαι με τους συμπαίκτες μου. Είναι καλό το συναίσθημα ότι πατώ ξανά τους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό ήταν το σημαντικότερο για μένα μετά τον τραυματισμό μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος πορτιέρο και πρόσθεσε:
«Χαίρομαι με την προοπτική που μου παρουσιάστηκε στην καριέρα μου μετά από τέτοιο τραυματισμό. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόμουν ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μου προκάλεσε έκπληξη, λοιπόν, που ο προπονητής μου ζήτησε να έρθω. Τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαίες ομάδες και πολλά τρόπαια και αμέτρητους οπαδούς ανά τον κόσμο».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: