Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Καθόρλα: «Με ενδιαφέρει μόνο η Άρσεναλ»

Όχι μόνο δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως ανέφεραν πρόσφατα τα διεθνή Μέσα, αλλά παραμένει προσηλωμένος στην Άρσεναλ! Ο Σάντι Καθόρλα διέψευσε ότι σκέφτεται τον επαναπατρισμό του και επεσήμανε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τη ζωή του στο Λονδίνο.  
«Όλοι με ρωτούν αυτό το πράγμα. Μέχρι σήμερα δεν έχω ακούσει τίποτα για την Ατλέτικο, όλα είναι φήμες. Και για να πω την αλήθεια, δεν με ανησυχεί καθόλου αυτό. Με ενδιαφέρει μόνο η Άρσεναλ, είμαι καλά εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.
Όσον αφορά τον πρόσφατο, οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, παραδέχτηκε πως: «Ήταν δύσκολη στιγμή. Ήμασταν όλοι απογοητευμένοι. Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας κάναμε σοβαρά λάθη και το πληρώσαμε. Πήγαμε στα δύο παιχνίδια με το σκεπτικό ότι θα περνούσαμε. Κάναμε την αντεπίθεσή, όμως, στη συνέχεια με δυναμικό τρόπο. Έχουμε ακόμα μπροστά μας τον ημιτελικό του Κυπέλλου, συνεπώς διεκδικούμε ακόμα κάποιον τίτλο».
Στην ερώτηση για το εάν η ζωή στη Μαδρίτη ήταν καλύτερη απ' ότι τώρα στο Λονδίνο, απάντησε... κατηγορηματικά: «Σε καμία περίπτωση. Είμαι πολύ άνετος εδώ. Η απόσταση από το σημείο διαμονής μου μέχρι το κέντρο της πόλης είναι 15 λεπτά, όσο και από το προπονητικό κέντρο. Είναι το κατάλληλο μέρος και για τα παιδιά. Όλα είναι ήρεμα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: