Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Ήταν αδύνατον να παίξει ο Μέσι»

Συγγνώμη από τους θεατές που βρέθηκε στο στάδιο της Νέας Υόρκης για να δουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι ζήτησε ο Χεράλδο Μαρτίνο, ύστερα από τη νίκη της Αργεντινής επί του Εκουαδόρ.

«Ήταν αδύνατον να παίξει ο Μέσι»
Στον πάγκο έμεινε ο Λιονέλ Μέσι στο φιλικό παιχνίδι της Αργεντινής με το Εκουαδόρ, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στο δεξί πόδι και ήταν αδύνατον να αγωνιστεί, όπως τόνισε ο Χεράλδο Μαρτίνο.

Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές που βρέθηκαν στο στάδιο της Νέας Υόρκης και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν έπαιξε ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα.

«Περιμέναμε τον Μέσι μέχρι το τέλος. Αλλά ήταν αδύνατον. Τον πονάει πολύ όταν φοράει τα παπούτσια. Τον πονάει το πόδι του και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε εδώ για να τον δει από κοντά», τόνισε ο Μαρτίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Μέσι θα υποβληθεί σε εξετάσεις μόλις φτάσει στη Βαρκελώνη για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού που έχει αποκομίσει μετά το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: