Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Έξι μπακ για αντι-Άλβες!!

Έξι ποδοσφαιριστές φέρονται να βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχει η υπόθεση του Ντάνιελ Άλβες για τους Καταλανούς.

Έξι μπακ για αντι-Άλβες
Ειλημμένη είναι η απόφαση της Μπαρτσελόνα να κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ανεξάρτητα τι θα συμβεί στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες.

Ωστόσο, η Mundo Deportivo αναλύει τι θα γίνει σε κάθε περίπτωση και ποιοι είναι οι μεταγραφικοί στόχοι των «μπλαουγκράνα». Συγκεκριμένα, εάν μείνει ο Άλβες, τότε την πόρτα της εξόδου θα περάσει ο Μοντόγια, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Εάν τελικά φύγει ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ, τότε το ρόστερ θα μείνει ως έχει και τότε υπάρχει θέμα με τον Ντάγκλας. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που ο Ντανίλο της Πόρτο υπέγραψε στη Ρεάλ, οι Καταλανοί εξετάζουν άλλες περιπτώσεις παικτών.

Πρόκειται για τον Ιβοριανό Σερζ Οριέ (δεν περνάει τις καλύτερες μέρες στην πρώτη του σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν), τον Βραζιλιάνο Φαμπίνιο της Μονακό, τον Ιταλό Ματέο Νταρμιάν (που παίζει στη Τορίνο, αλλά αναδείχθηκε μέσα από τη Μίλαν του Αντσελότι), τον Φαμπιάν Τζόνσον και τον Λούκας Πίστσεκ που παίζουν στην Bundesliga με τις φανέλες της Γκλάντμπαχ και της Ντόρτμουντ, αντίστοιχα.

Τέλος, υπάρχει και ο Μάριο της Βιγιαρεάλ, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στο ισπανικό πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: