Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Χάνει Ομάρ ο Ολυμπιακός!!

Πλήγμα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό, καθώς ο Νορβηγός θα μείνει στα «πιτς» το προσεχές διάστημα, χάνοντας μέχρι και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Χάνει Ομάρ ο Ολυμπιακός
Δεν ήταν και τόσο ευχάριστα τα νέα απ’ τον τραυματισμό του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ-χαφ υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Ως εκ τούτου δεν χάνει μόνο το προσεχές ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (στους Ζωσιμάδες) για το πρωτάθλημα, αλλά και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, που είναι προγραμματισμένος για την Μεγάλη Τετάρτη (8/4).

Από ‘κει και πέρα, σταθερά εκτός είναι οι Κώστας Μήτρογλου, Τζίμι Ντουρμάζ και Γιάννης Μανιάτης που συνεχίζουν τα ειδικά προγράμματα αποκατάστασής τους και δεν υπολογίζονται απ’ τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος τις τελευταίες μέρες δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην τακτική και στην ανάπτυξη της ομάδας του. Οι διεθνείς επιστρέφουν στου Ρέντη, οι Εθνικές μπαίνουν στο... συρτάρι και πλέον οι Πειραιώτες στρέφονται αποκλειστικά στον διπλό στόχο του νταμπλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: