Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Φαν Χάαλ: «Δεν είμαι δικτάτορας»

Τη δική του απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για αυταρχικές συμπεριφορές μέσα στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Φαν Χάαλ: «Δεν είμαι δικτάτορας»
Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στην Αγγλία αναφορικά με τις προπονητικές του μεθόδους του Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για αυτό το θέμα μίλησε στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων διαβόλων» ο Ολλανδός προπονητής, τονίζοντας ότι δεν έχει δικτατορικές τάσεις.

«Οι θεατές δεν συνειδητοποιούν πως είμαι ένας πολύ ευέλικτος άνθρωπος ενώ εκείνοι μονίμως θεωρούν πως είμαι προπονητής με την ακριβή σημασία του όρου, ή ίσως ένας δικτάτορας ή κάτι παρόμοιο. Δεν είμαι έτσι», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και αναφέρθηκε στις προσωπικές του σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές:

«Δεν αντιμετωπίζω τους παίκτες μου ως ποδοσφαιριστές που απλά κλωτσούν την μπάλα από το Α στο B, αλλά γενικότερα ως προσωπικότητες. Θέλω να ξέρω τον ποδοσφαιριστή όχι απλά από αυτή την ιδιότητα του, αλλά να τον γνωρίσω ως άνθρωπο και αυτό είναι πολύ σημαντικό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: