Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Το χειρότερο πρωταπριλιάτικο με Μανωλά!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το κακόγουστο αστείο περί μεταγραφής του Μανωλά με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Το χειρότερο πρωταπριλιάτικο με Μανωλά!

*** Μην την ψάχνετε. Είναι το χειρότερο πρωταπριλιάτικο!

*** Η Άρσεναλ και οποιαδήποτε Άρσεναλ με 20 εκ. Ευρώ μπορεί να πάρει αυτή την στιγμή μόνο το ένα πόδι του Έλληνα διεθνή αμυντικού!

*** Δεν κάνω πλάκα. Η Ρόμα ούτε καν θα έμπαινε σε διαδικασία να συζητήσει μία τέτοια προσφορά.

*** Σκεφθείτε το απλά. Δεν χρειάζεται ούτε πληροφόρηση, ούτε…σοφία.

*** Ο Μανωλάς έχει ήδη κοστίσει στη Ρόμα 20 εκ. Ευρώ!!! Τα 15 στον Ολυμπιακό, τα δύο στον παίκτη για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του και τα άλλα τρία σε εφορία και μανατζερικά έξοδα.

*** Δηλαδή, η Ρόμα πήρε το Μανωλά, έδωσε 20 εκ. Ευρώ και θα τον δώσει με τα ίδια λεφτά πάνω στον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του; Ούτε μία στο εκατομμύριο!

*** Ο στόχος της Ρόμα είναι τα 40 εκ. Ευρώ! Όπως το διαβάζετε. Πιστεύει ότι μπορεί με τόσα λεφτά να τον δώσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Θα ξεκινούσε μία κουβέντα από τα 30 εκ. Ευρώ, με σκοπό να το ανεβάσει το ποσό, όσο μπορεί παραπάνω. Αν και θα προτιμούσε να τον πουλήσει όχι το προσεχές καλοκαίρι, αλλά του 2016.

*** Αλλά αυτά τα περί αγοράς του από την Άρσεναλ με 20 εκ. Ευρώ, πραγματικά ήταν κακό πρωταπριλιάτικο από τους Ιταλούς και τους Άγγλους συνάδελφους.

*** Η Ρόμα θα πάει για πολλά από το Μανωλά. Θα με θυμηθείτε. >Μόνο καλά να είναι το παιδί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: