Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Είχα επαφές με τον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της  Κύπρου, Μπάμπος Χριστοδούλου και μίλησε για το φιλικό που θα δώσει η ομάδα του με την Εθνική Ελλάδας του 2004 αλλά και για τις επαφές που είχε με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Μετά χαράς θα παίξουμε σε αυτό το φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα παιδιά θα το χαρούμε και θα δούμε τους παίκτες και τους ποδοσφαιριστές μιας ιστορικής ομάδας. Θα είναι μια γιορτή και όταν υπάρχουν αυτές οι εκδηλώσεις πάντα θα βρίσκουμε χρόνο. Θέλουμε όλα τα παιδιά να είναι γερά και υγιή και θα περάσουμε πολύ καλά. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:30, θα έχει κόσμο και όλα θα είναι πολύ όμορφα».
Για την φημολογία που συνδέει το όνομα του με τον ΠΑΟΚ:
« Εγώ έχω μάθει ότι όταν δεν υπάρχει κάτι το ουσιώδες δεν μπορεί να υπάρξει κάτι. Έχω ένα συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς με την εθνική και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Με τον μάνατζερ μου έχουν μιλήσει από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν ήταν κάτι το επίσημο. Για εμένα μετράει πρώτα η εθνική και αν υπάρχει μετά κάτι βάσιμο και εφικτό τότε μια καλή πρόταση από μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θα είναι τιμή μου. Για εμένα μετράει η ουσία. Ο ΠΑΟΚ και είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του κάθε προπονητή. Η επαφή που είχα με τον ΠΑΟΚ έχει γίνει και με άλλες δύο – τρεις ομάδες».
Για το γεγονός πως πήγε στο Ισραήλ:
« Πήγα να δω το παιχνίδι για να δω τον αντίπαλο μας που θα αντιμετωπίσουμε τον Οκτώβριο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: