Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Να μην αποδυναμώνεται η Θεσσαλονίκη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης και μίλησε για τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα κάνουν οι παλαίμαχοι αλλά και για τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ως παλαίμαχοι κάνουμε παιχνίδια και πηγαίνουν τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτό θα γίνει και την Μεγάλη Τετάρτη. Αυτό το παιχνίδι γίνεται για τα παιδιά και τα χρήματα θα πάνε στα παιδιά και πάλι. Θέλουμε και οι γονείς να καταλάβουν τι σημαίνει ο αθλητισμός. Θα πρέπει να σταματήσει η βία για να μπορεί το παιδί να παρακολουθεί τον αθλητισμό».
Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς:
«Θα είναι και ο Μπάνε που είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αξίζει συγχαρητήρια γιατί έχει βάλει τον εαυτό του πρόεδρο στον ΠΑΟΚ και έχει πάρει όλη την ευθύνη».
Για την δήλωση του Γιαννάκη:
«Ο Γιαννάκης είπε «βάλαμε τον εγωισμό μας κάτω από την ομάδα». Μέσα σε μια 10ετία είχαμε πάρει 13 τίτλους και αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Με σταματάει κόσμος και μου λέει πως μεγάλωσαν με εμένα. Ο Αρειανός κόσμος μένει με αυτές τις επιτυχίες στην ομάδα. Πήγαινα στην Αθήνα και όλοι μου έλεγαν πως στο μπάσκετ είναι Άρης».
Για το βιβλίο του Σωτήρη Θεολογίδη:
« Κάνει ένα βιβλίο που θέλει να δείξει πως είναι ο αθλητισμός στην πόλη. Στον δεύτερο τόμο που βγάζει έχει και την εποχή την δική μου μέσα. Είναι καλό να υπάρχει ένα βιβλίο που θα μιλάει για τον αθλητισμό της πόλης. Είναι πολύ καλό να μαθαίνεις την ιστορία».
Για τον αθλητισμό στην πόλη:
«Πρέπει να υπάρχει μια σύμπνοια. Η πόλη δεν μπορεί να αποδυναμώνεται συνεχώς. Η Αθήνα είναι ένας τόπος που μαζεύονται άνθρωποι επειδή έχει πιο πολλές δουλειές. Η Θεσσαλονίκη έχει κουζίνα, έχει όλο το Βυζάντιο και έχει μεγαλείο. Σε ποιότητα η Θεσσαλονίκη είναι ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη πόλη. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε και με τον αντίπαλο μας σωστοί. Ο Παντελάκης και ο Καμπάνης όταν δεν ήταν αντίπαλοι ήταν σωστοί. Η Αθήνα γιατί έκανε το ΠΟΚ»;
Για την αλλαγή του Super 3:
«Δεν υπάρχει ομάδα που να μην θέλει τους φανατικούς της οπαδούς. Όταν βλέπεις το τραγούδι και την εξέδρα νιώθεις απίστευτα. Όταν μπαίνει ο αντίπαλος και βλέπει τα χαρτιά τρελαίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται επεισόδια. Εγώ είχα σταματήσει να πηγαίνω στο ποδόσφαιρο καθώς ένας μπροστά μου έβριζε την μητέρα του Φοιρού. Δεν γίνεται να σκοτωνόμαστε και στην κερκίδα. Αν σου φταίει κάποιος βρίσε αυτόν όχι την μητέρα του».
Για το γεγονός πως ήταν ο νονός του στην εκδήλωση του Άρη:
« Ένας από αυτούς που έκαναν τον Άρη ήταν ο νονός μου. Με έπαιρνε ο Λάκης, με πήγαινε στο Χαριλάου και έγινα Αρειανός. Πήγαινα και έπαιζα ποδόσφαιρο αλλά δεν το έλεγα. Το μεσημέρι έπαιζα ποδόσφαιρο στην Νεάπολη και μετά πήγαινα και έπαιζα μπάσκετ στον Άρη. Τον αγαπώ πολύ τον νονό μου και συγκινήθηκα που τον είδα ξαφνικά. Δεν τον περίμενα να είναι εκεί».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: