Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Έπαινοι Χότζον σε Μπάρκλεϊ!!

Ο Ρος Μπάρκλεϊ μπήκε ως αλλαγή στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία και κατάφερε στα εναπομείναντα λεπτά να κάνει τη διαφορά, κάτι, που ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ρόι Χότζον, αναγνώρισε στον άσο της Έβερτον.
Η εμφάνιση του Ρος Μπάρκλεϊ στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία έκανε τον Ρόι Χότζον να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό επιθετικό.
Ο φορ της Έβερτον μπήκε στο 55ο λεπτό και κατάφερε με την ενέργεια που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο να ωθήσει τα «τρία λιοντάρια» στην ισοφάριση με το γκολ του Άντρος Τάουνσεντ.
«Προφανώς και υπήρχαν πολλές αλλαγές απόψε και στο τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν ακόμη περισσότερες. Βασικά, έχουμε μια ολόκληρη ομάδα που δεν παίζει εδώ απόψε, αλλά το σπουδαίο πράγμα ήταν αυτοί που ήρθαν και ιδιαίτερα οι Ρος Μπάρκλεϊ και Άντρος Τάουνσεντ που τα πήγαν εξαιρετικά καλά», δήλωσε αρχικά.
«Ο Ρος είναι ένας καταπληκτικός νεαρός παίκτης και νομίζω ότι μπορεί να ασκήσει αντίκτυπο όταν μπαίνει, κάτι που έκανε. Πήρε τη μπάλα, έτρεξε κατά μέτωπο στους Ιταλούς αμυντικούς και τους δυσκόλεψε. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να συνεχίσει έτσι και για το υπόλοιπο της σεζόν», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: