Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Πόλεμος» με «Τα Νέα»... λόγω Ιβάν Σαββίδη!!

Τι έγραψε η γνωστή εφημερίδα για το «αφεντικό» του ΠΑΟΚ και ποιος τους απάντησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς;
Ο χαρακτηρισμός "Ρωσοπόντιος" και το ρατσιστικό παραλήρημα. Διαβάστε την απάντηση του Παντελή Καραλευθέρη κατά του δημοσιογράφου Γ. Παπαχρήστου με φόντο τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου στη στήλη «Στίγμα» της εφημερίδας «Τα Νέα», αποκαλεί “Ρωσοπόντιο” τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, χαρακτηρισμός που προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία – μέσω twitter – του Παντελή Καραλευθέρη (ιδρυτικό μέλος της 1ης διοίκησης της Ποντιακής Νεολαίας Ελλάδος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλάδος).

Ο συγκεκριμένος έγραψε:

“Eκει στα ΝΕΑ, δεν το ξέρουν ότι ο Ιβάν, οι γονείς του, οι παππούδες του και όλοι οι Ελληνες του Πόντου δεν ξέρουν . . ρωσοποντιακά !!!!Είναι να λυπάται κανείς για το ρατσιστικό παραλήρημα του Παπαχρήστου στα ΝΕΑ ενάντια στους Πόντιους, με στόχο να βλάψει τον Ιβάν!

Δεν μας εκπλήσσει ο Παπαχρήστου. Σε παλιότερες εποχές, κάποιοι συντάκτες έλεγαν να κυκλοφορούν οι Πόντιοι με κίτρινο περιβραχιόνιο! Εμείς οι Πόντιοι όταν ήρθαμε πρόσφυγες στα Γιάννινα δε μας υποδέχτηκε κανείς Αλβανοηπειρώτης! Έλληνες βορειοηπειρώτες γνωρίζουμε κ.Παπαχρήστου και η γενιά του Ιβάν πολέμησε γι΄αυτούς στα Ηπειρωτικά βουνά. Έγροιξες κ. Παπαχρήστου; Αυτά λένε τα παλιά ελληνικά και ποντιακά ΝΕΑ!!!"

Δείτε το δημοσίευμα:


 
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: