Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Ολυμπιακός για Άμραμπατ»

Ο Ολυμπιακός, η Γουέστ Μπρομ και η Σεβίλλη φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Νορντίν Αμραμπατ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής «AS».

«Ολυμπιακός για Άμραμπατ»
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν απασχολήσει «ζεστά» τον Ολυμπιακού στην περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ήταν ο Νορντίν Αμραμπατ.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός ανήκει στην Γαλατασαράι, όμως τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στη Μάλαγα, αφού η ισπανική ομάδα τελικά κατάφερε να τον αποκτήσει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού το καλοκαίρι του 2014.

Ωστόσο, σήμερα η ισπανική «AS» υποστηρίζει ότι ο Μαροκινός άσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών, της Γουέστ Μπρομ από την Αγγλία και της Σεβίλλης από την Ισπανία.

Εκείνος, όμως, φέρεται να επιθυμεί να μάθει αν η Μάλαγα θα ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του, η οποία λήγει στις 30 Απριλίου, για να αποφασίσει στη συνέχεια για το μέλλον του.

Όσον αφορά το κόστος αυτή της ρήτρας, το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα ήθελε πολύ να παραμείνει στη Μάλαγα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: