Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Γιατί συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου!!

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Έλληνα κόουτς;
Το ιδανικό σε μια ΠΑΕ είναι να διατηρεί τον ίδιον προπονητή. Όσο γίνεται περισσότερο. Και πέντε, και δέκα και 15 χρόνια. Τόσο το καλύτερο. Η αλλαγή προπονητή είναι η επιβεβαίωση της αποτυχίας της εταιρείας να συναντηθεί με τον κατάλληλο. Μ΄ αυτόν που χρειάζεται. Άσε ότι η συχνή αντικατάσταση προπονητή φανερώνει τυχοδιωκτισμό του μεγαλομέτοχου, όχι του προπονητή.
Γιάννης Αναστασίου και την προσεχή σαιζόν στον Παναθηναϊκό. Γιατί, όχι. Και φθηνός είναι και ωραίος. Κι εγώ να ήμουν στη θέση του θα ανανέωνα το συμβόλαιό μου. Ναι μεν θα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχω όλες τις δικαιολογίες. Τον τίτλο τον έχει καπαρωμένο ο Μαρινάκης, που ελέγχει τη διαιτησία, που παίζει με συμμαχικές ΠΑΕ, όπως λέει σε κάθε ευκαιρία ο πρόεδρός μου Αλαφούζος.
Τι, αλήθεια, "ευθύνες", τι περισσότερο να ζητηθεί από τον Αναστασίου όταν το ρόστερ της ομάδας φτιάχνεται με "οικονομικές" επιλογές παικτών. Ο δε αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι μονάχα ο ΠΑΟΚ. Τον ξεπέρασε στη βαθμολογία, όλα καλά για τον Αλαφούζο, όπως και για τον Αναστασίου.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ MEΓΑΛΗΣ ΠΑΕ είναι κομπιναδόρος, κάνει την αποκάλυψη ο apodytiriakias.gr
Η κουβέντα είναι σοβαρή. Και ζυγίζω την κάθε μου λέξη. Ξεκινώ από ένα δεδομένο. Ότι ο Μαρινάκης είναι επιχειρηματίας, όχι κακοποιός. Ότι ο Σαββίδης είναι μεγαλοεπιχειρηματίας, όπως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, όχι κάποιος απατεώνας. Ότι ο Μελισσανίδης στο εξωτερικό είναι τεράστιο μέγεθος στις μπίζνες, όχι μπλεγμένη σε ιστορίες διαπλοκής στην Ελλάδα. Ότι ο Αλαφούζος είναι καναλάρχης και παίζει φανερά, όχι με βρωμοδουλειές.
Κι όμως! Οι εν λόγω αξιοπρεπείς κύριοι, αφεντικά στις τέσσερις δημοφιλέστερες ομάδες της χώρας, έκαναν το ψόφιο κοριό όταν ο αλεξιπτωτιστής συριζαίος υφυπουργός Κοντονής Σταύρος για μία εβδομάδα έκλεισε τα γήπεδα.
Έχεις το σουβλατζήδικο στη γωνία και χωρίς να φταις σε τίποτα, χωρίς να διαπράξεις κάποια παρανομία, η αστυνομία σου κλείνει το κεμπαμπτζήδικο για μία εβδομάδα. Επειδή ένα άλλο μαγαζί σε μία άλλη πόλη πουλούσε γύρο με τον οποίο δηλητηριάστηκαν τρεις πελάτες. Εσύ τι φταις;
Θα σου κλείσουν το κομμωτήριο, μαζύ με όλα τα κομμωτήρια της Ελλάδος, επειδή μία κομμώτρια έκανε λάθος στη βαφή μαλλιών της κυράς Σουλτάνας στη γειτονιά;
Να τιμωρηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αν κριθούν ένοχοι μ' αυτήν ή, την άλλη ποινή, ίσως και να τους κλείσουν τις έδρες τους, επειδή έγιναν όργια στο ντέρμπυ τους. Όχι όλες οι ομάδες.
Κανονικά οι άλλες ΠΑΕ θα έπρεπε να πιάσουν από τα αυτιά τον Κοντονή Σταύρο, να τον γυρίσουν ανάποδα και να τον αφήνουν να βλέπει το κενό, όπως θα τον κρατούσαν από τον πέμπτο όροφο. Μέχρι αυτού του σημείου να διαμαρτυρηθούν οι «επενδυτές» της μπάλλας για την απίθανη απόφαση του Κοντονή Σταύρου, που δεν ήταν προϊόν μελετημένης τιμωρίας, που θα έδινε προοπτική, βελτίωση στις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.
Οι ΠΑΕ όχι μόνον δεν αντέδρασαν, όχι μόνον ήταν παθητικές στην απόφαση εντυπωσιασμού και μόνον του Κοντονή Σταύρου. Σχεδόν επικρότησαν την «υστερική» απόφαση του συριζαίου. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι ΠΑΕ έχουν χεσμένη τη φωλιά τους. Πως οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων κάπου είναι ένοχοι και τις αμαρτίες τους τις γνωρίζουν οι κρατικοί λειτουργοί. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: