Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Μπιέλιτσα: «Πολύ σημαντική η νίκη με Ολυμπιακό»

Τη σημασία της νίκης που είχε πετύχει η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ τόνισε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Μπιέλιτσα: «Πολύ σημαντική η νίκη με Ολυμπιακό»
Νίκη που έφερε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας στα play offs, αλλά κι έδωσε ώθηση για τη συνέχεια χαρακτήρισε αυτή επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά από τη στιγμή που υπερκαλύψαμε τη διαφορά της ήττας μας στην Κωνσταντινούπολη. Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός. Αρχικός μας στόχος ήταν η νίκη, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε και τη διαφορά. Αυτό ήταν πολύ σπουδαίο για μας, προκειμένου να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ.

Ο ίδιος, MVP του Μαρτίου, διανύει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Ο κόουτς σίγουρα με βοήθησε. Το πιο σημαντικό είναι πως με εμπιστεύεται και νιώθω καλά γι’ αυτό. Μπορείς να μάθεις πολλά από αυτόν, όχι μόνο για το μπάσκετ, αλλά και γενικότερα γιατί είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ήρθα στη Φενέρ επειδή ο ίδιος με κάλεσε και μέχρι στιγμής νιώθω πολύ καλά», ανέφερε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: