Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Κι ο Εργοτέλης θα επιλέξει τη Γ’ Εθνική»

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Εργοτέλης να ακολουθήσει το δρόμο της Γ’ Εθνικής (όπως θα κάνει ο ΟΦΗ), αν τελικά υποβιβαστεί στη Football League, όπως δήλωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κι ο Εργοτέλης θα επιλέξει τη Γ’ Εθνική»
Τη λύση της Γ’ Εθνικής, ώστε ο σύλλογος να μην βαρύνεται από τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια, είναι πιθανό να επιλέξει ο Εργοτέλης, αν τελικά υποβιβαστεί και εκείνος στη Football League.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, στον ΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώντας και για τα προβλήματα του ΟΦΗ μετά τη διευκρίνιση που δόθηκε από τη ΓΓΑ για το θέμα των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Τζώρτζογλου στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη

Πράγματι είχαμε μία συζήτηση για αυτό το θέμα, πριν προκύψουν οι δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ.Κοντονή, για το επίμαχο αθλητικό νομοσχέδιο και του εκφράσαμε την ανησυχία των οπαδών του ΟΦΗ για τα προβλήματα που επικρατούν στην ομάδα.

Του μεταφέραμε πως θέλησή μας είναι να ξεκινήσει η ομάδα από τη Γ’ Εθνική, όμως οι δηλώσεις του κ. Κοντονή έχουν βάλει φρένο στις όποιες σκέψεις των υπευθύνων του ΟΦΗ. Πράγματι ψάχνουμε τρόπους για εκείνους που κρατούν τις τύχες η Πολιτεία, οι φορείς και άλλοι.

Αυτό που προκύπτει είναι πως μία ομάδα όταν επιλέγει μία ομάδα να πάει στη Γ’ Εθνική θα πρέπει να μένει τρία χρόνια εκτός. Είναι καθαρά θέμα της ΕΠΟ και είναι άδικο μία ομάδα που λέγεται ερασιτέχνης ΟΦΗ να πληρώνει τα λάθη μίας ανώνυμης εταιρείας.

Να βρουν έναν τρόπο τα χρέη να πληρώσουν τα φυσικά πρόσωπα. Όπως το Δημόσιο βρίσκει τον τρόπο και πληρώνουν τα χρέη τα φυσικά πρόσωπα, έτσι πρέπει να γίνει και με τους συλλόγους. Είναι άδικο ένα σωματεία, μία οικογένεια, όπως είναι ο ΟΦΗ, να υπομένει αυτό το μαρτύριο.

Χθες είχαμε μία συνάντηση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και του ζητήσαμε να μεταφέρει την επιθυμία. Φαίνεται ότι το πρόβλημα του ΟΦΗ είναι λυμένο, αφού το μέτρο αυτό θα ισχύει από την επόμενη σεζόν. Σε λίγες μέρες αυτή η ανακοίνωση μπορεί να αφορά και τον Εργοτέλη, κάτι που δεν εύχομαι. Τα προβλήματα αυτή τη χρονιά είναι έντονα στην ομάδα του ΟΦΗ και του Εργοτέλη, αφού φέτος ξεχείλισε το ποτήρι.

Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι ο ΟΦΗ μπορεί να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, κάτι που δίνει κίνητρο σε όσους επιθυμούν να εμπλακούν στην ομάδα. Πρόκειται για ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος θα αποτελέσει τη δύναμη – όχι με πάρα πολλά χρήματα – να συσπειρωθεί και να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για τον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: