Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Τα βρόντηξε» ο Κεϊρόζ!


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιράν αποτελεί ο Κάρλος Κεϊρόζ. Έπειτα από σύγκρουση με τις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας, ο Πορτογάλος αποφάσισε ν’ αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

«Τα βρόντηξε» ο Κεϊρόζ
Το τελευταίο παιχνίδι που έκατσε στον πάγκο της εθνικής Ιράν ήταν για τον Κάρλος Κεϊρόζ αυτό με τη Σουηδία (3-1).

Μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα, ο Πορτογάλος επιβεβαίωσε αυτό που ήδη είχε αρχίσει να κυκλοφορεί ως φήμη, ανακοινώνοντας την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

Παρόλο λοιπόν που είχε υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του για τέσσερα ακόμα χρόνια μετά το Μουντιάλ του καλοκαιριού, η σύγκρουσή του με τις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας (για τις οποίες κατήγγειλε παρεμβάσεις, αλλά και προσβολές στον ίδιο, τους συνεργάτες του και τους παίκτες) τον οδήγησαν στην απόφαση ν’ αποχωρήσει.

Κάτι πού έκανε μιλώντας με θερμά λόγια για τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά: «Το πιο σημαντικό μετά από τέσσερα χρόνια είναι ότι νιώθω τιμή και περηφάνια που καθοδήγησα αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίκτες. Ήταν φανταστικοί σε όλα, σε συνέπεια, στη συμπεριφορά, την αφοσίωση στην εθνική ομάδα. Πρέπει να πω ότι δεν έχω ξαναδεί και δεν έχω ξαναδουλέψει με τέτοιους παίκτες. Προσφέρουν τόσο πολλά και λαμβάνουν τόσα λίγα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: