Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ολυμπιακός: «Στα 8 εκατ. οι απαιτήσεις για Μιλιβόγιεβιτς»

Ο Ολυμπιακός ζητάει 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει στους Τούρκους τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα. To ποσό για Τζίμι Ντουρμάζ και ο Εμενίκε!
Η Φενερμπατχσέ είναι αποφασισμένη να κλείσει έστω έναν παίκτη του Ολυμπιακού και ένας εκ των βασικών στόχων της που έφερε και ανθρώπους της στην Αθήνα είναι ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Η Φενέρ έχει ήδη χτυπήσει δύο φορές την πόρτα των Πειραιωτών εισπράττοντας ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις. Η τελευταία πρόταση σύμφωνα με τους Τούρκους ήταν στα 5 εκατ. ευρώ με τους ερυθρόλευκους να την απορρίπτουν, ζητώντας 8 εκατ. ευρώ.
ADVERTISEMENT
Για τον Τζίμι Ντουρμάζ -που είναι επίσης στην λίστα όπως και ο Αλμπέρτο Μποτία- οι αξιώσεις είναι στα 3 με 4 εκατ. ευρώ. Η Φενέρ από την μεριά της εμφανίζεται διατεθειμένη να επανέλθει δυναμικά για την διεκδίκηση του διεθνούς μέσου. Από εκεί και πέρα οι Τούρκοι στο τραπέζι φέρεται να έπεσε και το όνομα του φορ Εμενίκε, με τον Ολυμπιακό να ρωτάει για τον 28χρονο διεθνή Νιγηριανό. Κατά άλλες πηγές η Φενέρ τον προσφέρει στα ανταλλάγματα για τους παίκτες που θέλει.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: