Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Θέλει Ρεάλ ο Χερνανγκόμεζ, αλλά…!

Ο Γκιγιέρμο Χερνανγκόμεζ έχει εκφράσει την πρόθεσή του να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν, ωστόσο, σύμφωνα με τον προπονητή της Σεβίλης, Λουίς Κασιμίρο, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.
Τις επιλογές του για τη νέα σεζόν εξετάζει ο Γκιγιέρμο Χερνανγκόμεζ. Ο Ισπανός φόργουορντ επιλέχθηκε στο νούμερο 35 του ντραφτ από τους Σίξερς, όμως παραχωρήθηκαν τα δικαιώματά του, μέσω ανταλλαγής στους Μπρούκλιν Νετς. Όλα αυτά, μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με την Σεβίλη, έχοντας 11 πόντους και 6 ριμπάουντ, κατά μέσο όρο.
Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο νεαρός Ισπανός άσος κοιτάζει ψηλά για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε σημείο οι στόχοι του να φτάνουν μέχρι την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό αποκάλυψε ο προπονητής του στην Σεβίλη, Λουίς Κασιμίρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν κρύβει τα «θέλω» του, λέγοντας «θα ήθελα πολύ να πάω στη Ρεάλ. Έχω δώσει τα πάντα».
«Πριν φύγει για διακοπές μιλήσαμε για να εξετάσουμε την επιλογή που έχει», δήλωσε αρχικά ο Κασιμίρο για να προσθέσει «Θέλει να παίξει στην Ρεάλ, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα την κατάσταση. Θα μπορούσε, όμως, να μείνει στη Σεβίλη εκεί όπου ο χρόνος του θα αυξάνεται. Ξέρει την ομάδα και ξέρει πως έχουμε καλή ατμόσφαιρα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την Ρεάλ και το κατά πόσο τον θέλει», ήταν η τοποθέτησή του.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: