Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

«Με το ένα πόδι στον ΠΑΟΚ ο Φινμπόγκασον»

Σίγουρη θεωρούν στην Ισπανία τη μετακίνηση του Φινμπόγκασον στη Θεσσαλονίκη. «Με το ένα πόδι στον ΠΑΟΚ», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Ισλανδό επιθετικό και τον «Δικέφαλο».

«Με το ένα πόδι στον ΠΑΟΚ ο Φινμπόγκασον»
Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Μια μέρα μετά την αποκάλυψη του ενδιαφέροντος του «Δικεφάλου» για τον Ισλανδό επιθετικό, το "real-sociedad.diariovasco.com" αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής θα μετακινηθεί στους Θεσσαλονικείς την ερχόμενη σεζόν με την μορφή δανεισμού έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το όνομα του Φινμπόγκασον είχε παίξει δυνατά πριν από ένα χρόνο για τον Ολυμπιακό, όμως τότε η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε να πάρει τον παίκτη καταβάλλοντας οκτώ εκατομμύρια ευρώ στην Χέρενφεϊν. Ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε πίσω κι έτσι περιορίστηκε σε 24 εμφανίσεις με μόλις δύο γκολ.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «ο Φινμπόγκασον είναι με το ένα πόδι στον ΠΑΟΚ», γίνεται λόγος για επαφές των δύο ομάδων και πως στόχος του παίκτη είναι μέσα από την παρουσία του στους «ασπρόμαυρους» να μπορέσει να επιστρέψει στο μέλλον στην Primera Division.

Ο 26χρονος Φινμπόγκασον αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, με την ίδια ευχέρεια μπορεί να προσφέρει και στο αριστερό άκρο, μετρά 25 συμμετοχές και 5 γκολ με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας και το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Σοσιεδάδ εκπνέει τον Ιούνιο του 2018.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: