Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τολιόπουλος: «Αν έχεις τέτοια ύψη…» (Web TV)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στη Web TV του sport-fm.gr για την προφανή συνταγή της νίκης στην πρεμιέρα της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο U19, αλλά και τις «παγίδες» της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Τολιόπουλος: «Αν έχεις τέτοια ύψη…» (Web TV)
Ο Βασίλης Τολιόπουλος ξέρει καλά πως η Εθνική Εφήβων θα έχει πολύ υψηλότερα εμπόδια στο διάβα της από την Κορέα στη συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19. Τα ύψη έκαναν τη διαφορά απέναντι στους βραχύσωμους Ασιάτες, αλλά απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

Ο γκαρντ του Κολοσσού μίλησε στη Web TV του sport-fm.gr για:

-τις προσωρινές δυσκολίες στον αγώνα με την Κορέα: «Κυρίως το στυλ παιχνιδιού τους μας δυσκόλεψε. Τρέχουν πολύ, παίζουν άναρχα, σουτάρουν πολύ και αν βάλουμε μέσα και το άγχος, αυτοί ήταν οι λόγοι που στην αρχή δυσκολευτήκαμε λίγο».

-το κλειδί της νίκης: «Είχαμε το πλεονέκτημα στα ύψη και κοιτάξαμε να το εκμεταλλευτούμε. Όταν διαθέτεις κορμιά σαν τον Παπαγιάννη, τον Μήτογλου και τον Τσαλμπούρη, πρέπει να τα αξιοποιείς κι αυτό κοιτάξαμε να κάνουμε κι εμείς σαν ομάδα».

-την παρουσία αρκετού κόσμου στο γήπεδο: «Ένιωσα υπέροχα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους κι ελπίζουμε να έρθουν ακόμη πιο πολύ στη συνέχεια, που θα είναι πιο δύσκολα τα παιχνίδια».

-τον αγώνα της Κυριακής με τη Δομινικανή Δημοκρατία: «Είναι μια αρκετά αξιόπιστη ομάδα. Είδαμε και σε κάποια φιλικά πως δυσκόλεψε την Ισπανία. Παίζει κι αυτή αρκετά άναρχο μπάσκετ, με πολλούς αιφνιδιασμούς και τρίποντα στο τρανζίσιον. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία. Να αποτρέψουμε τους αιφνιδιασμούς και να παίξουμε το ίδιο δυνατά».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: