Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Θα τους αλλάξει τα πετρέλαια!!

Ποιον θέλει σαν τρελός ο Αλέφαντος στον Θρύλο; "Μιλάμε για παίκταρο, θα ξεσκίσει τα δίχτυα, παιχνιδάκι θα είναι γι' αυτόν το ποδόσφαιρο εδώ" - Τι λέει για το δημοψήφισμα. Τελικά το έκανε το δημοψήφισμα ο Τσίπρας, όπως ακριβώς το είχα προβλέψει πριν το κάνει, ενώ λέει εξεπλάγησαν οι άλλοι. Τόσο μυαλό έχουν. Θα τα πω παρακάτω για το δημοψήφισμα. Τώρα με ρωτάει ο Σινάνογλου τι θα έκανα με τον Μιραλάς αν ήμουν Μαρινάκης και αν θα τα έδινα τόσα πολλά λεφτά.
Η απάντησή μου είναι ότι εγώ αν ήμουν Μαρινάκης θα τα έδινα τα 10 εκ. ευρώ για να τον πάρω. Βέβαια θα πει κάποιος ότι με αυτά τα χρήματα μπορούσα να πάρω 3 άλλους παίκτες από 3 εκ. ευρώ ο καθένας, όμως εδώ μιλάμε για παίκταρο, εδώ μιλάμε για σίγουρη λύση που θα σου κάνει τη διαφορά. Οι άλλοι παίκτες των 3 εκ. ευρώ δεν ξέρεις αν θα σου παίξουν. Είδαμε κάτι μεγάλα ονόματα που ήρθαν στον Ολυμπιακό τι πατάτες αποδείχθηκαν.
Μιραλάς δαγκωτό λοιπόν. Από τα δύο πρώτα ματς που τον είχα δει στον Ολυμπιακό όταν ήταν άγνωστος, είχα τρελαθεί μαζί του. Διότι έχει την ταχύτητα και την ντρίμπλα και την μπούκα και το γκολ. Τώρα έχει γίνει ακόμα καλύτερος παίζοντας στην Αγγλία, το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό, έχει να αντιμετωπίσει σκύλους αμυντικούς εκεί, όχι πιο αργούς και από το ριπλέι όπως γίνεται εδώ.
Έχει δυναμώσει ο Μιραλάς, είναι πιο δυνατός. Και διατηρεί την ταχύτητά του, καθώς και αυτό που έχει να σε ντριμπλάρει πάνω στην επιτάχυνση και να μπορεί να σκάσει επιτόπου και δεύτερη ντρίμπλα.
Αυτός αν έρθει τώρα στην Ελλάδα θα ξεσκίσει τα δίχτυα, παιχνιδάκι θα είναι γι΄ αυτόν το ποδόσφαιρο εδώ. Και είναι σε καλή ηλικία, έχει φιλοδοξίες, θα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, ενώ στην Έβερτον δεν παίζει. Αρέσει και στον ίδιο και στη γυναίκα του η Ελλάδα, οπότε γιατί όχι. Θα ξεσηκώσει τον κόσμο, θα ξεπουλήσει διαρκείας, και μπορείς να τον βάλεις όπου θες. Και εξτρέμ και σέντερ φορ. Θα τους αλλάξει τα πετρέλαια!
Για Κόπα Αμέρικα τι να πω, τα βλέπετε αυτά που είχα πει. Και για τη Χιλή που μου άρεσε και για τη Βραζιλία που δεν μου άρεσε. Θα τα πούμε πάλι σε επόμενη στήλη.
Πάμε τώρα στις πολιτικές εξελίξεις για τη χώρα. Για εμένα ήταν ωραία εξήγηση αυτή που έκανε ο Τσίπρας, αντρίκεια εξήγηση. Πήγε έξω, τον πιέσανε πολύ, του χώσανε ακόμα περισσότερα μέτρα από τους άλλους επειδή είναι Αριστερά και θέλανε να τον ξεφτιλίσουν, δεν μπορούσε να το κάνει αυτό το πράγμα χωρίς να ρωτήσει το λαό.
Δεν μπορούσε να επαναλάβει την ξεφτίλα του Γιώργου Παπανδρέου και του Βενιζέλου και του Σαμαρά που άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και τα εντελώς αντίθετα έκαναν ξεσκίζοντας το λαό, χωρίς να ρωτήσουν το λαό.
Ο Τσίπρας λέει τώρα κύριοι εγώ δεν μπορώ να τα κάνω αυτά, δεν θέλω να τα κάνω αυτά, αποφασίστε εσείς, αυτή είναι η δημοκρατία. Εγώ άλλα σας είπα ότι θα κάνω πριν τις εκλογές, δεν μπορώ όμως να τα κάνω, αποφασίστε εσείς, θα σεβαστώ ότι κι αν ψηφίσετε.
Όμως να μην κοροϊδευόμαστε, το πραγματικό ερώτημα ένα είναι: Ευρώ ή δραχμή. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα ψηφίσει ευρώ και όχι τη δραχμή των Λαφαζάνηδων. Αφήστε ρε αυτά που λέτε για τη δραχμή, ήδη γίνεται πανικός με τα ΑΤΜ, θα διαλύσετε τις επιχειρήσεις, εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος την κρίσιμη στιγμή θα σκεφτεί ότι δεν είναι έτοιμη η χώρα για τέτοιες περιπέτειες και δυστυχίες.
Καλά έκανε ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα, ο λαός θα του λύσει τα χέρια να απαλλαγεί από τους δραχμολάγνους στο κόμμα του. Πού είναι τα λεφτά από τη Ρωσία κύριε Λαφαζάνη; Πού είναι τα λεφτά από την Κίνα;
Είτε ναι είτε όχι έρθει το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα, ο Τσίπρας θα έχει το πάνω χέρι. Είτε στη διαπραγμάτευση με τους ξένους, είτε στο κόμμα του, είτε στα αντίπαλα κόμματα εδώ. Διότι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ξέσκισαν το λαό χωρίς να το παλέψουν με σκληρή διαπραγμάτευση, δεν τραβάνε αυτοί, τελειώσανε. Αν γίνουν εκλογές, ο Τσίπρας θα είναι σαν να παίζει ο Ολυμπιακός με την Καλλονή, τι Φώφη Γεννηματά και Ποτάμι, και τον Σαμαρά, για πρωινό τούς έχει!
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: