Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

«Δένει» Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός!!

Έτοιμοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Γιώργο Κουτρουμπή παρουσιάζονται στον Παναθηναϊκό. Πως το «τριφύλλι» έπεισε τον Εσιέν να μην παίξει στο αποχαιρετιστήριο φιλικό του Άπια.

«Δένει» Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός
Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν στο τέλος της φετινής σεζόν ήταν ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τον χρησιμοποίησε ως βασικό σε αρκετά από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Σύμφωνα με το «Goal News», αν ο Έλληνας άσος συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, τότε η διοίκηση του «τριφυλλιού» είναι πολύ πιθανό να τον καλέσει και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Το υπάρχον συμβόλαιο του Κουτρουμπή λήγει το 2017 και οι «πράσινοι» σκοπεύουν να προχωρήσουν στην επέκτασή του κατά έναν χρόνο.

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πείσει τον Μίκαελ Εσιέν να μην βρεθεί στις εκδηλώσεις και το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του Στέφεν Άπια, λέγοντάς στον 32χρονο μέσο πως θα ήταν καλύτερο να ματαιώσει τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο φιλικό ματς, ώστε να προφυλαχθεί από πιθανό τραυματισμό.

Από την πλευρά του, ο Γκανέζος χαφ δέχθηκε την επιθυμία του συλλόγου και έτσι σήμερα θα δώσει κανονικά το «παρών» στις εξετάσεις που είναι προγραμματισμένο να περάσει με το δεύτερο γκρουπ της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: